ю ([info]ttp) rakstīja,
Sveika/ sveiks!

Pirmkārt, paldies par dueta Nadja koncerta apmeklējumu 6.februārī E. Smiļģa Teātra muzejā!

Otrkārt, ja turpmāk nevēlies savā elektroniskā pasta kastītē neko līdzīgu tam, ko izlasīsi zemāk, atbildi uz šo vēstuli un tā arī pasaki. Netiksi turpmāk traucēta/ traucēts!

Treškārt, par lietu:

2009.gada 18.aprīlī Rīgā, Rīgas Ebreju kopienas namā (Skolas ielā 6), uzstāsies leģendārās vācu krautrock grupas "Can" bijušais vokālists Damo Suzuki. Kā (iespējams) zināms, pēdējos gadus Damo pavada ceļojot pa pasauli un katrā no pieturvietām uzstājoties ar vienreizēju un vienreizīgu pavadošo mūziķu sastāvu, ļaujoties tīrai un no aizspriedumiem brīvai improvizācijai. Ikviena šāda uzstāšanās kļūst par neatkārtojamu piedzīvojumu ne tikai mūziķiem, bet arī publikai.

"Man patīk ikviens koncerts. Kad visi atrodas vienuviet gan laikā, gan telpā un ir laimīgi. Man tas nozīmē ļoti daudz un ir reizes, kad pār vaigu noskrien asara, jo sajūtos laimīgs. Jūtos pagodināts un pateicīgs par iespēju būt kopā ar konkrēto publiku konkrētā brīdī," saka pats Damo.

Šīs vēstules sāls: iespēja būt starp pirmajiem 30, kas biļeti uz koncertu www.bezrindas.lv iegādājas par īpašo cenu - 5 LS.

Jau ceturtdien informācija par koncertu nonāks plašsaziņas līdzekļos un, beidzoties lētajām biļetēm, tās kļūs... Dārgākas!

Papildus informācija: www.damosuzuki.de un drīzumā - medijos!

Paldies,
SKYR.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?