ю ([info]ttp) rakstīja,
@ 2007-04-13 21:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
un tieši šodien kad nebija līdzi paņemts pleijeris, paveicās, ka mikrobā uz R, bija tik daudz cilvēki kam vajadzēja viskautkur zvanīties, kuri tika meklēti un kuri meklēja citus.
1) sieviete, kurai mīļākais, kurš acīmredzot viņu morāli un fiziski terorizē, zvanīja ik pa 5 minūtēm, klāt nāk fakts ka v'\el zvana druška ar kuru rīgā vajag satikties. Melōdija griezīga, telefons lādējas ārā, kas vienmēr seko ar lamām katras izrubīšanās rezultātā. Bet nopratu , ka vecis ir baigais kretīns un vispār - viņš sēdēja dubultu pieturā un nezināja ka viņa sēž mikroba pēdējā rindā, kaut gan zvanīja un kamēr durvis bija plaši vaļā varēja dzirdēt viņas signālu.
2) meitene, kura laikam bija beigusi strādāt teicās druškai ka rīt jau oficiāla darba diena, bet nu protams, ka aizbrauks mājā un pagulēs un tad dosies ceļā.
3) pusiis devās iedzert ar saviem draugiem, kādi 3 zvani bija par to lai pateiktu ka lai paņem draugs 1 maziņo elvi vai rimi pirms berga, nospriedu ka dzīvo kkur manā apkaimē.
4)Visspilgtākais gan bija vīrietis kurš iekāpa Lielupē. Pamanīju sākum';a kruķus, tad nepamanīju 1 kāju. Apbrīnojami spēcīgi vaigu kauli, zvanījās, bet nesazvanīja, varēja redzēt skaitu vīrieša sirsniņu. Nē, kruķi uz mani neispaidojas tik emocionāli.
5) pastāsti man.

Iegāju bišk stockmanī, paskatījos uz kāmīšiem kas krāj uzturu nākamajam gadu desmitam, nopirku vīnu un mammai kafiju.

Ar labvakaru

Tiekamies Nākotnē.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]_melnc_
2007-04-13 22:01 (saite)
ar labvakaru.

(Atbildēt uz šo)


[info]sin
2007-04-14 00:40 (saite)
nu davaj!

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?