www.tribine.lv ([info]tribine) rakstīja,
@ 2011-02-18 21:33:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
FOTO:Brāļi Rēdlihi nodrošina uzvaru pār Metallurg un playoff
Rūdolfs Petrovs 0 komentāri Skatīt bildi
Kontinentālās hokeja līgas spēlē Rīgas Dinamo savā laukumā pieveica Magņitogorskas Metallurg ar rezultātu 3:1. Vārti Krišjāna un Miķeļa Rēdlihu, kā arī Marka Hartigana kontā.


Augstā tempā tika aizvadītā visa spēle, turklāt Arēnā Rīgā šodien vērojām izteiktu uzbrukuma hokeju. Pēc brāļu vārtiem Dinamo izvirzījās vadībā pat 2:0, tomēr metalurgiem bija nepieciešamas tikai 19. sekundes, lai atspēlētos. Nez bez veiksmes ripa Georgija Gelšvilli vārtos atrada vietu arī trešo reizi, kad vairākumā Hartigana metiens atsitās pret aizsarga slidu.

"Varu apsveikt visus ar uzvaru un iekļūšanu izslēgšanas spēlēs. Diemžēl Arvīds Reķis šodien lauza pirkstu un nevarēs vairs palīdzēt šosezon. Pēdējās spēles ļāvām sajust spēles garšu Telkvistam un kurš stāvēs izšķirošajās spēlēs vēl lemsim. Nevēlos komentēt potenciālos pretiniekus, šobrīd koncentrēsimies uz svētdienas spēli. Labi pastrādājām pārtraukumā un esam gatavi pacīnīties ar jebkuru pretinieku'' pēc spēles kaujinieciski noskaņots bija Jūliuss Šuplers.

Pateicoties Ņižņijnovgorodas Torpedo zaudējumiem, rīdzinieki ir garantējuši vietu Gagarina kausa izcīņā. Ja arī pēdējā spēlē svētdien pret Traktor tiks svinēta uzvara, bet Maskavas Spartak cietīs zaudējumu, Dinamo var regulāro sezonu pabeigt pat 6. vietā rietumos.




KHL regulārā čempionāta spēle starp Dinamo Rīga un METALLURG MAGNITOGORSK(МЕТАЛЛУРГ МАГНИТОГОРСК) komandām Arēnā Rīga, 18.02.2011 / Foto: Agris Krusts

Saistītie raksti:
FOTO: Dinamo joprojām nespēj uzvarēt Salavat Julajev
Podziņa vārti neglābj no zaudējuma pret CSKA
Rīdzinieki izcīna trīs vērtīgus punktus
CSKA revanšējās par zaudējumu bullīšos Rīgā
Grūtā cīņā Dinamo Čehovā izrauj uzvaru



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?