www.tribine.lv ([info]tribine) rakstīja,
@ 2011-02-16 14:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Uzdāvināt sajūtas un atmiņas - mazie ceļojumi
JauniRakursi 0 komentāri
Sieviešu diena vairs nav aiz kalniem, tāpēc aģentūra „Jauni Rakursi” padomājusi par smalkām un oriģinālam dāvanām: 5. martā divi ceļojumi – viens uz kaimiņu zemi, viens tepat Rīgā, bet abi ceļojumi – viegli romantiski, izziņas bagāti un sajūtas rosinoši.

Tie ir ceļojumi, ko kungi varētu dāvināt savām dāmām, ar ko var iepriecināt draudzeni, ko gribētu saņemt gan meitas, gan mātes, kurās strāvo zināšanu valdzinājums. Un kāpēc gan lai kāds kungs nepaņemtu savu dāmu pie rokas, lai kopā dotos jaunu sajūtu meklējumos, piemēram, kādas reiz Latvijā ietekmīgas dāmas greznajā namā....

Tā kā 8. marts šogad ir darba dienā, „Jauni Rakursi” īpašos maršrutus piedāvā 5. martā. Ziedu mīļotājus, dabas un pilsētu skaituma apbrīnotājus aģentūra aicina ekskursijā uz Tallinu. Tallinā šajā laikā būs skatāma unikāla orhideju izstāde – tikai vienu nedēļu! Acis varēs mielot ar Keilas ūdenskrituma skatiem, kas ziemā pārvēršas teiksmainās lāstekās, tiks apskatītas augstās Tūrisalu klintis jūras stāvkrastā, Pirita, klostera drupas un pati kaimiņzemes galvaspilsēta, kurā būs iespēja baudīt orhideju smaržas un krāsas...

Bet tos, kuri alkst pēc izmalcinātības tajā pašā sestdienas pēcpustdienā 5. martā „Jauni Rakursi” aicina iepazīties ar kādu unikālu namu, kurā reiz pulcējušies mākslinieki un literāti, kurā skanējusi mūzika un ap sevi ļaudis pulcinājusi kāda šarmanta dāma – Emīlija Benjamiņa.

Leģendārais Benjamiņu nams Krišjāņa Barona ielā 12, kas kādreiz pulcēja rakstniekus, māksliniekus un diplomātus, tagad pārtapis par viesnīcu. Šo namu reiz iegādājās Antons un Emīlija Benjamiņi - tolaik Latvijā ietekmīgākie cilvēki, masu mediju impērijas īpašnieki. Šī būs sajūtu ekskursija Benjamiņu namā, viņu laikā un sabiedrībā. Gides – tekstilmākslinieces, kur pati bijusi Benjamiņu nama galvenā māksliniece un dziļi pētījusi šīs ģimenes vēsturi, stāstījumā uzzināsim nama vēsturi, runāsim par tā unikalitāti un pārveidi, protams, par Benjamiņu laiku - viņu īpašumiem, biznesu un vērienu. Par Emīlijas Benjamiņas jaunievedumiem Latvijā - par modi, ballēm un labdarību. Par Benjamiņu pāra savstarpējām attiecībām un attiecībām ar sabiedrību, par Benjamiņiem kā Latvijas politikas veidotājiem.

Šīs romantiskās ekskursijas, kā arī citus izziņas bagātus notikumus var meklēt aģentūras mājas lapā www.jaunirakursi.lv, jo „Jauni Rakursi” sola neapstāties pie tradicionālajiem maršrutiem un virzieniem, bet turpināt meklēt ko jaunu. „Jauni Rakursi” ceļojumi laikā, telpā un sajūtās jau iekarojuši savu vietu oriģinālo dāvanu sarakstā. Pieteikties „Jauni Rakursi” organizētajiem notikumiem, kā arī iegūt papildus informāciju var zvanot pa tālruni 29257464 vai rakstot uz info@jaunirakursi.lv.





(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?