www.tribine.lv ([info]tribine) rakstīja,
@ 2011-02-15 18:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
HP piedāvā ieskatu webOS lietojumprogrammā
Katriinsa 0 komentāri Skatīt bildi
Starptautiskās izstādes „Mobile World Congress” apmeklētājiem būs iespēja pirmajiem iepazīties ar HP webOS operētājsistēmai pielāgotu lietojumprogrammu, kas veidota HP ePrint lielo uzņēmumu (HP ePrint Enterprise) un HP ePrint Mobile Print location risinājumiem.

HP webOS lietotāja saskarne ar jaunām drukas iespējam padara e-pastu, prezentāciju, atskaišu un citu dokumentu drukāšanu daudz ērtāku no jebkura uzņēmuma printera, kas atrodas tīklā, kā arī no tūkstošiem HP ePrint Mobile Print locations - publiskām vietām, kas ļauj izdrukāt nepieciešamo, izmantojot mākoņdatošanu. Šīs vietas atrodas gan drukas darbnīcās, gan arī viesnīcās un lidostu atpūtas zonās.

Kas:
Mobile World Congress apmeklētāji var aplūkot HP webOS operētājsistēmas un HP ePrint Enterprise kombināciju, kas nodrošina lietotājiem ērtu un drošu drukāšanu no HP webOS viedtālruņiem, kas tika prezentēti pagājušajā nedēļā.

Kad:
No 14. līdz 17. februārim izstādes „Mobile World Congress” ietvaros. Ikviens varēs uzzināt kā HP ePrint kopā ar HP webOS strādā, lai uzņēmumiem un individuāliem lietotājiem ļautu būt mobiliem un produktīviem, drukājot jebkur, kur tas nepieciešams.

Kur:
HP stendā – Hall 7, 7C37, Mobile World Congress, Barselona, Spānija.

Padari drukāšanu tikpat mobilu kā tu pats
Darba organizācija laika gaitā strauji mainās. Izmaiņas lielā mērā nosaka arvien sarežģītākas mobilās ierīces, kas šobrīd pielāgojas mākoņdatošanai, sniedzot iespēju komunicēt praktiski jebkur, kur vien tas nepieciešams.

Informācijas tehnoloģiju ražotājs Hewlett-Packard ir izveidojis drukas sistēmu, kas ļauj uzņēmumu darbiniekiem drukāt gan birojā, gan mājās, gan atrodoties ceļā.

HP piedāvā ieskatu webOS lietojumprogrammā



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?