Margarethe ([info]traai) rakstīja,
@ 2010-01-23 20:35:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Un vai tev ir labi tur, kur tu esi?
Es nevaru saprast tikai vienu lietu - vai man ir labi tur, kur es esmu?
Ar to es domāju, piemēram, manas izklaides. Vai man patīk 5dienas un 6dienas vakarus pavadīt vienā no trīm pirtīm spēlējot galda spēles vai skatoties filmas. Nedzerot, bet skatoties kā pamazām piedzerās pārējie.
Reizi mēnesī aizbraukt uz kino, un pēc filmas uzreiz doties mājās. Reizi mēnesī izmantot kādu citu izklaides iespēju, piemēram Žagarkalnu.
Aptuveni reizi divos mēnešos atļauties piedzerties pašai, vai vismaz iedzert vairāk.
Nav jau slikti, protams, ļoti taupīgi un mājīgi.
Bet es neiznu, vai man patīk nezināt neko vairāk. Vai man patīk nekad nebraukt uz Rīgu, nekad neiet vienkārši kaut kur pasēdēt un iedzert. Vai man patīk neiznāt par jaunām vietām Rīgā, par jauniem cilvēkiem ārpus Ādažiem.
Tagad es mazliet sāku saprast, kāpēc man nekad iepriekš nav bijusi tāda sava kompānija, kāda man ir tagad. Es nogurstu no vienveidības, es nevaru sēdēt vienā vietā. Un tad viss sāk elpot manu gaisu - vieni un tie paši cilvēki, vieni un tie paši notikumi, vienas un tās pašas sarunas. Viss kā pēc saraksta, viss tāds saplānots un ieplānots. Man liekas, es tā ilgstoši nevaru.
Un es nesaprotu, ko man ar to visu tagad darīt.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]elphine
2010-01-23 22:06 (saite)
peedeejos teikumos ietvertais shkjiet aarpraataa paziistams. nu ko tur piebilst - atliek iziet no savas komforta zonas, savaadaak var palaist garaam labu dalju iz savas dziives. katraa zinjaa, buushana ar vieniem un tiem pashiem cilveekiem baigi degradee - tu iespruud starp vinjiem un sasmoc. un kaa ir manaa gadiijumaa - tagad, kad esmu tikusi aaraa no taa visa(gribas to saliidzinaat ar ilgaam un nopietnaam attieciibaam ar puisi), es esmu noraavusies no kjeedes un aardos uz nebeedu.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]traai
2010-01-23 22:46 (saite)
nedomāju, ka mani draugi mani degradē. nedomāju, ka to tā vajadzētu saukt.
tā noteikti ir sava veida iestrēgšana vienā punktā, bet ne degradēšana, ne manā gadījumā.
un es nesaprotu, vai tas ir tas, kas man šobrīd ir nepieciešams.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]elphine
2010-01-23 23:26 (saite)
ne degradaacija taas burtiskajaa noziimee. degradaacija tajaa zinjaa, ka tu iestreedz starp vienaam un taam pashaam sarunaam(kaa piemineeji), sajuutaam un visu paareejo. buushana patstaaviigi ar saveejiem liek pazaudeet iespeeju atklaat daudz ko jaunu un esot turpat, kur vienmeer cilveeks mazliet degradeejas. atkal subjektiivi,protams. pasaulee vispaar meedz buut kaut kas objektiivs?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?