Margarethe ([info]traai) rakstīja,
@ 2007-06-08 12:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Девушки в бикини
vakar mēs ap pus vieniem izdomājām paskatīties TV.
viss, ko mūsu kaste rādīja bija kkāds mūzikas kanāls kur kādas trīs dziesmas gāja uz riņķi, sporta kanāls ar mai-tai, kādas vairākas porno filmas un vakara pērle - "Девушки в бикини"
Tas ir tāds raidījums, kuru vada absolūti tukša blonda kaza ar milzīgiem silikona pupiem. Doma tāda - uz ekrāna parādās burti, no kuriem trīs minūšu laika ir jāsaliek viens vārds, jāpiezvana uz 9096111, tur jāatbild uz 3 samērā viegliem jautājumiem, un tad, Tevi laidīšot eiterā un tu varēsi nosaukt to vārdu. un tad Tev garantē 150Ls

sākumā sēdējām un nevarējām saprast, kas notiek? tik viegls vārds, bet nevien nezvana un neņem to naudu. tad nolēmām noskaidrot, kas tad tur par āķi:
piezvanījām pirmo reizi - kkāds dīvains sarunas laiks bija iztecējis (?!!)
otro reizi - es nočakarēju trešo jautājumu.
trešo reizi - "atvainojiet, bet jūsu zvans netika eiterā" - nodomājām, ka nu blondīne vēl nebija sākusi skaitīt tās trīs minūtes, tāpēc neskaitās.
BET ceturtaja reizē, kad uz ekrāniem jau bija uzliktas tās trīs minūtes, mums pateica to pašu.

ziniet, un mēs vēl sākumā domājam - dīvaini, kāpēc viņi tā dala tādu naudu, bet neviens nezvana? un kāds vispār tolkt tai programmai? bet tolkt re kāds - viņi izdala daudz mazāk naudas nekā nopelna, jo viena zvana cena ir 1,18Ls


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Esi modrs! Lietotājs ir ieslēdzis anonīmo komentētāju IP adrešu noglabāšanu..
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?