Galma Āksts ([info]torch) rakstīja,
@ 2006-07-26 15:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Ceturtdiena, 20. juulijs
Riiga -> Bauska
VW Golf 4, ilgi gaidiijaam. Totaala vilshanaas latvju autobrauceejos :(
Bauska -> Kaunas
VW businjsh (laikam Transporter) - penshu paaris no Vaacijas, kas taapat vien apceljo Eiropu ar businju - aizmuguree benjkju nav, ir tikai gulta. Riktiigi feinie vechuki, norunaajaam visu celju, turklaat vinjsh muus piedavaaja aizvest, kameer mees Bauskaa Statolaa iepirkaamies. Tas dzheks laikam ir izbijis hipijs :D
Kaunas -> Suwalki
veca Scania fuure, shoferis polis. Arii sameeraa funny dzhekinjsh, bet taa kaa es neko nesapratu poliski, tad iipashi sho funny neizbaudiiju, bet guleeju :D
LT-PL robezhai gaaju ar kaajaam paari, jo fuuree taa iisti nav atljauti 2 pasazhieri... Briinumainaa kaartaa neko iipashi nepieseejaas :)
Suwalki -> Gizycko
veca MAN fuure. Staaveejaam izmirkushi, divus alus izdzeerushi un domaajaam: "Nez kas gan muus vareetu panjemt?" Tad es piedaavaaju sadereet uz vienu alinju, ka naakoshaa fuure, kas brauks muus nepanjems (what a surprise? :D). Mita piekrita un es pazaudeeju vienu alinju deriibaas :D - vislabaak izteereetais alinjsh taa teikt ;)
Pa nakti guleejaam pie kaut kaadas skolas. Drausmiigi stipri lija lietus ar riktiigu peerkona negaisu, mees ievilkaamies pa kaut kaadaam trepeem uz leju, taa ka mums bija gan jumts, gan kaut kaads aizsegs no saana, un taa rezultaataa es nesaliju. Mita gan bikinj salija.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?