tominja_opiitis ([info]tominja_opiitis) rakstīja,
@ 2011-07-27 09:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Karnīte ir uzstājusies ar kārtējām ekonomikas komentāru pērlēm -- krata ar pirkstu un brīdina, ka būsim pirmā ES valsts, kas zaudēs savu suverenitāti. Proti, ka tiksim ciešāk integrēti ES struktūrās un lēmumus pieņems mūsu vietā...

Satversmes 2. pants saka, ka "Latvijas valsts suverēnā vara pieder Latvijas tautai". Kaut kā neesmu dzirdējis, ka ES ierēdņi pirms vēlēšanām, kurās vismaz teorētiski ņemot tiek ievēlēti tautas gribas realizētāji, spīdzinātu vēlētājus, lai tie pieņemtu lēmumus, kas būtu pretēji viņu gribai.

Bet tajā izpratnē, ko Karnīte gvelž par ekonomisko (vārds, ko viņa neminēja) suverinitāti ... kad tad mēs esam bijuši suverēni savas naudas, resursu un iespēju izpratnē? 90.-to gadu sākumā aizņēmāmies naudu no Rietumiem, 90.-to gadu beigās naudas pieplūdumu nodrošinājām pussprāgušas bankas notirgojot pa labi un pa kreisi un ievedot šeit ievērojamu ārzemju kapitālu, tad iedabūjām iekšā ES naudu, pēc tam lēto kredītu (kas gala rezultātā izrādījās neticami dārga) naudu, tad SVF/EK kredītus... Par ko viņa vispār runā?


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?