tominja_opiitis ([info]tominja_opiitis) rakstīja,
@ 2011-04-06 17:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tā kā interneta ārēs nu jau daudzi muldās par jauniem draugiem.lv versiju, tad izstāstīšu arī savas izjūtas:

1) Jauns pieteikšanās logs - kļuvis tīkamāks un pieaugušāks, un priecē arī iespēja "Atminēties manus pieteikšanās datus", tomēr opcija nav idiotdroša - kur ir garantija, ka pie mana kompja netiks klāt kāds cits un manā vārdā neizsūtīs visai manai draugu listei vēstuli ar tekstu "Kucesb*rni, es Jūs visus mīlu!" Drošāk būtu to nomainīt ar eBay līdzīgu iespēju - proti, atcerēties adresē uz veselu dienu ar cepumiņa palīdzību un pie pirmās sensitīvās darbības tomēr pieprasīt ievadīt paroli. P.S. Uz Google Chrome 12 neatceras! Bet Opera prata atcerēties pati jau no 10. versijas.

2) Var redzēt, ka jaunajai dizainā ir mēģināts lavierēt starp vēlmi atstāt korporatīvo oranžo svarīgākajās zonās un visur citur izmantot balto krāsu, lai lapas izklājumam piešķirtu elpojoša plašuma sajūtu. Aprēķins nav nepareizs, taču lejupkrītošās izvēlnes nu rada sajūta, ka tiek izmantota programma, nevis mājas lapa. Es personīgi balsoju pret tik garām izvēlnēm, ticamākais šis ir tikai starprisinājums, ko nāksies izlīdzsvarot - pārāk jau smagnēja izskatās piedāvātā izvēle un tukšs baltā visumā peldošais saturs. Bet teicams ir mēģinājums pārorganizēt izklājumu.

3) Ātrs uzskaitījums ar lietām, kas īsumā patika: Breadcrumb navigācija, oranžās un zilās krāsas saspēle (izņemot masīvo pogu gadījumā). Pārējais ~~nu tā.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?