|
|
|
Marts 5., 2016
Comments:
![[User Picture]](http://klab.lv/userpic/166797/8161) | | From: | sw |
| Date: | 5. Marts 2016 - 18:34 |
|---|
| | | (Link) |
|
oi, es taču pavisam nesen izmēģināju toadbeauty jūras mošķu zupu, te: http://klab.lv/users/toadbeauty/790734.html sanāca vnk lieliska, vienīgi maniem mošķiem arī tās 5 min vārīšanas jau bija par daudz, sāka kļūt sīksti. noteikti atkārtošu vēl, kad būs $ jauniem mošķiem. pastāstīsi, kā taisi to laša krēmzupu? mana zivju zupu pieredze beidzas laukos bērnībā, kad to vēl veči vārīja, kamēr nebija nodzērājušies.
Novāra lasi un nokāš. Tad buljonā vāra burkānus un kartupeļus, pieliek sāli, piparus. Kamēr vārās iztīra laša gabaliņus. Tad sabenderē putrā katrupeļus, burkānus un daļu laša gabaliņu. Ielej pļuru atpakaļ katlā, piejauc kausēto sieru. Nogriež uguni. Uzputo saldo krējumu vienu pašu. Iejauc zupā. Lej šķīvī, pieber vēl lašu gabaliņus un var arī grauzdētus baltmaizes kubiņus.
Šito zupu nevar uzsildīt - uzreiz piedeg. Un ja sablenderē pilnīgi visu, tad grūti ieēst tādu "pliku" tumi. |
|
|
|
|
Sviesta Ciba |