|
Marts 11., 2014
14:01 - Garšīgais, piemirstais Nu labi - putraimu biezputra ar sacetu speķīti un sīpoliem mūsmājās nav aizmirsta. Ik pa laikam top. Gogelmogels - svaigs olas dzeltenums saputots ar cukuru arī ir obligāts katrā lauku ciemošanās reizē. Baltmaize ar cukuru vairs nerullē - ne baltmaizei vairs TĀ garša, nedz cukuram. Tikko atcerējos - uz pannas cepta rupjmaize ar virsū uzrīvētu sieru.
pasaki kaut ko vienkāršu, bet foršu!
|
Comments:
grauzdētas auzu pārslas ar cukuru
aha un ķīselis pāri! Labs.
Iemaisītas putkrējumā! Regulāri taisu un apbūru ar šamām savu franču vīramāti :D
Oi, tas jau ir tik smagi, kā rīsi putukrējumā - garšīgi, bet ieēst nevar - vēders pilnC vienā rāvienā.
| From: | str |
Date: | 11. Marts 2014 - 14:17 |
---|
| | | (Link) |
|
hmm- to rupjmaizi - iemēģināšu
baltmaize apcepta olā vēl rullē:)
Baltmaize olā un pienā - frančmaižu vietā man jau kļuvušas par slinkumpankūkām. :)
| From: | blond |
Date: | 11. Marts 2014 - 14:32 |
---|
| | | (Link) |
|
Rupjmaize ar krējumu un upeņu zapti. Vai citu zapti.
vienkārši cepta rupjmaize. cukurs un sviests uz pannas, izkausēt. komplicētāks ēdiens - krējums, kakao, cukurs.
| From: | nova |
Date: | 11. Marts 2014 - 19:29 |
---|
| | | (Link) |
|
krāsnī ceptas picmaizes - uz baltmaizes uzliek desiņu gabaliņos, tom.mērci, uzrīvē sieru |
|
|
Sviesta Ciba |