Tipa75 -

> Jaunākais
> Arhivētais
> Draugi
> Par sevi

Novembris 13., 2012


Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
21:49
Šodien bērna dermatoloģe, kura esot arī psiholoģe sāka man stāstīt par sapņu grāmatām. Nē, ne tām, kur sapņu tulki. Par tām, kur līmē bildītes no tādas dzīves, kādu gribētos un tad ar laiku viss piepildoties, vajagot tikai ticēt. Kaut kad sen par šo biju dzirdējusi. Braucot mājās domāju, ko gan es tādā līmētu. Kā izgriezt no vecu žunālu bildēm sevi laimīgu? Kā ielīmēt saskaņu ar bērniem? Kā atainot savu un bērnu veselību un psiholoģisko labsajūtu? Un to, lai naudas pietiktu, nevis būtu daudz vai ļoti daudz?
Viņa man pat iedeva lapeli, kas izkopēta no kādas grāmatas, kur (protams) ir amerikāņu sievietes lielā laime - glīts vīrietis, dārgā auto, liela māja ar jaunām mēbelēm, vīrietis vēl piedevām ir briljantu kolekcionārs un viņu pašu darbā paaugstināja par personāla daļas prezidenti. Viss jau viņai piepildījās, jā. Bet mazais kretīniņš manī kā vienmēr vēlas uzjautāt - par kādu cenu? Vai viņi var kopā jauki paklusēt? Vai viņas 3 pirsmlaulības meitas arī ir laimīgas šajā jaunajā dzīvē? Un vai viņa pati ir saskaņā ar sevi? Jebšu vienkārši tagad ir viss, ko var vēlēties un tas nozīmē laimīga.
Kamēr šito rakstīju aizdomājos vai tā nesanāk tāda kā pārorientēšanās no patiesas ticības augstākajam uz zelta teļa pielūgšanu.


Oi, sanāca baigās Kerijas intonācijas, bet nu galvenais jau pati doma.

(9 raksta | ir doma)

Comments:


[User Picture]
From:[info]str
Date:13. Novembris 2012 - 22:02
(Link)
Bet- vai tai sievietei vajag jauki paklusēt, vai viņai svarīga metu laimes sajūta utt//?

bet tāda kolāža ir diezgan veselīga- jau ar to ka palīdz vizualizēt mērķus un tos konkretizēt:)
[User Picture]
From:[info]tipa75
Date:13. Novembris 2012 - 22:04
(Link)
Nu man tagad dilēma galvā - uzrakstīt savas sapņu vēlmes otrs variants noliegt, ka tā tomēr ir baigā Zelta teļa lieta. Kaut gan man tās vēlmes, vismaz manuprāt, nav materiālas.
[User Picture]
From:[info]str
Date:13. Novembris 2012 - 22:08
(Link)
bet vēlmes jau var būt arī nemateriālās:) tas jau tik normāli:)
[User Picture]
From:[info]blond
Date:13. Novembris 2012 - 22:08
(Link)
tpu-tu, tādus psihologus. un žurnālīšu līmētājus. katram sirsniņā jāsaprot, ko viņš vēlas, kas ir svarīgākais, un bieži to nemaz tik vienkārši noformulēt nevar. tik vienkārši, lai salīmētu aplikācijas žurnālītī. bet dievs, ja viņš ir, sapratīs arī bez aplikācijas, un no tavām apjukušajām pārdomām.
From:[info]sii
Date:13. Novembris 2012 - 23:23
(Link)
A nevar, piemēram, ielīmēt bildi ar visiem bērniem, kurā visi ir smaidīgi un laimīgi? Tas neskaitās?
[User Picture]
From:[info]lavendera
Date:14. Novembris 2012 - 07:04
(Link)
"un jums notiks pēc jūsu ticības"
man tas darbojas. es regulāri ierakstu plānotājā vēlmes, un pēc kāda laika skatos, ka man tas viss jau ir!
Nedabūju tikai to, kam īsti neticu. Ar to ticības trūkumu arī palīdz strādāt vēlmju kartes vai EFT.
[User Picture]
From:[info]nova
Date:14. Novembris 2012 - 08:45
(Link)
ir gan tur kaut kas. es esmu kolāžas iesākusi un neesmu pabeigusi, bet bija tā, ka vienkārši līmēju tur kaut ko skaistu,kas kādā žurnālā iekrita acīs - piemēram, ābolu grozu. vai grīdas fragmentu. un baltu kaķi. tu skaties - un tur tik daudz skaistuma, ka paliek priecīgāk un nav svarīgi, vai tā nākotne vai pagātne vai kas.
From:[info]formica
Date:14. Novembris 2012 - 09:29
(Link)
amerikaanjiem varbuut der raibas bildes, eiropietim vareetu pietikt, ja uzrakstiitu savu vajadziibu vienaa vaardaa. Paarbaudiits, straadaa.
[User Picture]
From:[info]ugunszirgs
Date:14. Novembris 2012 - 09:46

ievirze

(Link)
atbilde seko tieši gatavam jautājumam [vēlmei]. pamatrūpe - šo jautājumu [lūgumu, vai kā savādāk saukto] izveidot. un nav svarīgi [lai gan palīdz procesā domu noslīpēt] to "uznest uz papīra [audekla, mālā iestrādāt]", jo jau prātā izveidots tas "aiziet".

> Go to Top
Sviesta Ciba