tinkii-drinkii ([info]tinkii_drinkii) rakstīja,
@ 2005-05-13 16:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
tosti :))
Upes malā ganījās āzis. Uz upi peldēties nāca skaista jo skaista jaunava. Jaunava pienāk pie upes, āzis neko nedara… viņa sāk izģērbties, āzis neko nedara… jaunava iebrien upē peldēties, āzis neko nedara… viņa nopeldās, iznāk krastā, āzis neko nedara… viņa saģērbjas, āzis neko nedara… jaunava aiziet. Tad iedzersim, lai mūsu vidū nebūtu tādi ĀŽI !
******************************************
K</strong></font>arstā vasaras dienā, pa pludmali gāja kails vīrietis ar hūti galvā. Viņam pretī nāca daiļa dāma - attiecīgi arī kaila. Kā pieklājas kungs noņēma hūti un pielika priekšā… Dāma jau bija pagājusi garām, bet hūte joprojām karājās uz daikta!!! Tad iedzersim uz to spēku, kas noturēja hūti!
******************************************
P</strong></font>a sliedēm skrēja skudriņa. Brauca vilciens un nobrauca skudriņai pakaļu. Skudriņa sāka meklēt savu pakaļu, bet uz sliedēm bija daudz dažādu pakaļu, un viņa nekādi nevarēja atrast savējo. Kamēr viņa skraidīja apkārt, brauca otrs vilciens un nobrauca skudriņai galvu. Nu tad iedzersim par to, lai, grābstoties ap svešām pakaļām, mēs savu galvu nepazaudētu !!!
******************************************
P</strong></font>a tuksnesi gāja ēzelītis, un viņam ļoti gribējās dzert. Oāzē ēzelītis atrada divus spaiņus - spaini ar ūdeni un spaini ar šņabi. Ēzelītis izdzēra spaini ar ūdeni. Iedzersim par to, lai mēs nebūtu ēzeļi !!!
******************************************
V</strong></font>ācietis, amerikānis un krievs dzēra šņabi. Vācietis izdzēra pudeli un atlūza. Amerikānis izdzēra divas pudeles un atlūza. Krievs izdzēra mucu šņabja, pēc tam spaini, pudeli, glāzi, mazu glāzīti un visbeidzot piņģerotu un pēc tam pateica: “Viss ! Man pietiek !” Nu tad iedzersim par to, lai mēs vienmēr zinātu savu mēru !!!
******************************************


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?