tinkii-drinkii ([info]tinkii_drinkii) rakstīja,
@ 2005-05-06 19:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
anekdotes2
Lido vārna pa mežu. Te pēkšņi ierauga pa ceļu ejam lielu, resnu, pelēku cūku. Cūka vārnai sauc: "Ei, vārna, sameklē Pūku un pasaki, ka Siventiņš no armijas pārnācis"...

Vecenite noperk papagaili,aiziet pie vetarsta un jauta ka sim iemacit runat?palaid pasaule kadus vardus dzirdes tos iemacisies!labi dzird labvakar ei dirst un sitiet sitiet vina vel dziva.vakara vecenitei atnak draudzenes.papagailis saka:Labvakar!oikads jums jauks papagailits!Ei dirst! vecene nogibst.Sitiet sitiet vina vel dziva!!!

2 narkomāni satikušies, apspriež dzīves probzas. Viens: "tas Head&šolders nekam neder, tukša reklāma vien. Es mēģināju gan dzert, gan ostīt, gan vēnā... Bet blaugznas kā nepazūd, tā nepazūd........"

diwi psihie izbeeg no psiho nama.vinji skrien,skrien....tad viens saka otram:mezu redzi?otrs atbild;nee koki priekshaa!!!

iet pa mežu ezītis, galvā ķivere, nav jau smieklīgi, toties par karu.... :)

Katru nakti džekam sapņos nak rūķītis, un saka, lai piečurā bikses, un arī katru rītu pamostas slapjš. Vienu nakti saņemas un rūķītim saka:" nē jau pirms gulētiešanas pačurāju!" Rūķītis, zinādams viltību, pasmaida un saka:"Tad pakakāsim!":))

Galvenais nav uzvarēt, bet gan piedalīties teica Hitlers pēc Otrā Pasaules kara ;)))

Ja tev liekas, ka tavai dzimtenei nav ne silts ne auksts par tavu esamību, tad kaut reizi pamēģini nesamaksāt nodokļus.

Divi tomāti sēž ledusskapī. Viens saka: "Brr, cik auksts!", bet otrs saka:"Āa,āāā, rrrruuunnnāaajjjooošssss ttttommmāttts!!!"!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?