tinkii-drinkii ([info]tinkii_drinkii) rakstīja,
@ 2005-05-06 19:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
anekdotes
Eju mājās no tusa. Jūtu, kāds pie pleca piesit. Paskatos, a tur asfalts ... ...un tā arī stāvus aizmigu :)

Zaķīt iekāpj tramvajā Kontroliere saka:"Jūsu Biļetīti.", "Manu biļetīti?" "Jūsu biļetīti!" "Manu biļetīti?" "Jūs slims esat?" "Jūs ārsts esat?" "Jums visi mājās?" "Jūs ciemos gribat?" "Tūlit pat kāpjiet ārā!" "Jums vietas maz?"

..sēž govs laivā un makšķerē, pienāk ezītis un jautā: Tev ķemme ir? Govs atbild: nav! Ezītis aiziet, pēc laika atgriežas un saka: Es tev atnesu ķemmi!!!

Vāvere ierauga ezīti un saka: -Ezīts, ezīts, dirsā prezīts! Ezītis nepievērš uzmanību, vāvere atkal: -Ezīts, ezīts, dirsā prezīts! Ezīts dusmīgi: -Vāvere, vāvere, dirsā enkurs. Vāvere: -Bet tas nav saskanīgi. Ezītis joprojām dusmīgi: -Toties grūtāk izvilkt! :)

Rosols mierīgi guļ kuņģī un atpūšas. Te pēkšņi atnāk šņabis un saka:"Ko tu te viens pats guli? Nac labāk uz augšu! Patusēsi ar čomiem!!"

Mežā blakus aug baravika un mušmire. Mušmire sadzirdējusi, ka sēņotājs nāk, saka baravikai:"Nu, nu, redzēs kam tagad ar nazīti pa rīklīti", baravika atbild:"Nezinu, kam ar nazīti pa rīklīti, bet točna zinu kam ar kājiņu pa purniņu!".

- Name? - Abdu Dalah Sarafi. - Sex? - 4 times a week. - No, no, no. Male or female? - Male, female, sometimes camel...

Naktii onkoliits gulj un vinjam pie loga kaads pieklauvee un jautaa:" Veciit malku vajag?" Veciits atbild, ka nevajag... Naakamajaa riitaa veciits skataas-visa malka aizvesta..:)

Janka ar tēvu sarunājas vakarā, tēvs saka, ka no rīta ies sienu vākt, Janka sūta tēvu d.. un saka, ka nekur neiešot! Pienāk rīts, tēvs Janku aiz matiem, aiz drēbēm velk uz siena lauku. Kad abi aizgajuši, tēvs attopas, ka aizmirsis ūdeni mājās un sūta Janku pie mātes pakaļ. Janka pieiet pie loga, skatās, ka māte ar kaimiņu mīlējas. Izdomāja, ka ko nu tur traucēs - pagaidīs. Kad tie beiguši mīlēties, māte saka kaimiņam:"Kad būsi uz lauka, uzmet savu kreklu uz siena kaudzes, lai es zinu, kur iet!" Kaimiņš aiziet, Janka paņem ūdeni un iet pie tēva, skatās, tas tikmēr ar ķēvi mīlējas. Nu ko, pagaidīs! Kad tēvs beidzis, Janka pieiet un saka, lai uzmet kreklu uz siena kaudzes, lai māte zinātu kur iet. Tēvs iedod Jankam litru un saka:"Aiznes šito kaimiņam, a to viņš tads saskumis šodien." Janka pa ceļam polšu izdzer, pieiet pie kaimiņa un saka:"Tēvs nikns, tūlīt ar cirvi nāks, jo uzzināja, ka tu ar manu māti mīlējies!" Tad ātri aizskrien pie tēva un saka:"Kaimiņam rati salūzuši, teica, lai ar cirvi ej palīgā!" Tēvs tā arī dara, bet kaimīņš mūk prom. Tikmēr atnāk māte pie sienakaudzes, kur krekls uzmests, un prasa Jankam, kāpēc tēvs skrien kaimiņam ar cirvi pakaļ? Janka saka:"Tēvs uzzināja, ka tu ar kaimiņu mīlējies!" Māte bailēs mūk mežā. Atnāk tēvs, prasa Jankam, kur māte aizskrēja? Janka atbild, ka tā skrien uz ciemu stāstīt, ka tu ar ķēvi mīlējies! Tēvs aizskrien, Janka apsēžas uz siena kaudzītes, izvelk cigareti, aizsmēķē un saka:"Teicu, ka nestrādāšu, značit nestrādāšu!"

deeleenc skolaa dzird vaardu Mauka. maajaas prasa mammai ko tas noziimee. maamma saka :"tas ir kautkas briesmiigaaks par cuusku, un vee daudz briesmiigaaks par raganu." deeleenc aizbruc pie vecomaammas un vinjai saka:"biisties ,vecomaam, es esmu Mauka!"

krustojumaa satiekas zapinjsh ar tanku, tanks smejas un saka, tev smadzenes pakaljaa, zaparozhic atbild, ko reec muulaap tev pimpis pieree!! xaxaxaxaxaxa=]

divas blondiines satiekas viebna otrai prasa - Eu sauliit, Tu esi meegjinaajusi jauno vibratoru..? otra atbild - jaa, bet labaak nemeegjini, vakar izsitu prieksheejo zobu..:(

Vinnijs Pūks kopā ar Sivēnu sēž zem koka Pūks saka Sivēnam "Ejam pist cūkas!" Sivens saka "Domā ka dos?" Pūks saka "A, kur tu liksies??!"

Ieklunkure baznicaa manaami iereibis virelis un apsezhas biktkreslaa. macitajs gaida, ko nu shis teiks. Gaida, gaida..bet neka. Macitajs ljoti korekti noklepojas. Reakcijas nekadas. Pec mirklja, kad macitajam apnicis gaidit, vinsh piebungaa pie sienas. Bet tur atskan atbilde: "Ko dauzies, man ari nav papiira" :DDDD

Zakjiiic iet pa mezhu un uz celja redz ko bruunu:D pacelj, pagarsho: "fu, suuc... labi ka neiekaapu...!" he he he

Čukča zvana uz lidostu un prasa : "Vai jūs lūdzu nevarētu pateikt, cik ilgi lido lidmašina uz Karību salām?"Dispečeres balss atbild:"Vienu mirklīti!!!"Čukča saka paldies un noliek klausuli...

CIlveeks vaardaa Jaanis Dirsa iet uz kaut-kaadu Dzimtssarakstu iecirkni sakaraa ar to , ka vins6 grib mainiit vaardu!!! Nu Tiesnesi izlasa , tad apspriezhas un saka : "Jaa , mees juus saprotam, bet uz ko juus gribat to mainiit?" Jaanis Dirsa saka : "Aij.... Peeteris Dirsa"

Pie spoguļa, kas katru, kas melo, apēd, dodas brunete: - Es domāju, ka esmu visskaistākā! Spogulis šamo apēd. Nu dodas rudmate: - Es domāju, ka esmu visgudrākā! Nu šamējā ar tiek apēsta. Pienākusi blondīnes kārta: - Es domāju... Un arī viņa tiek apēsta...

Policija nak klaja ar jaunam idejam. Lai radars raditu lielaku atrumu tie skrien preti automasinai.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?