ting_ling ([info]ting_ling) rakstīja,
@ 2004-02-12 00:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:marsh uz chuchumuizhu
Mūzika:Dilated Peoples - Heavy Rotations

curriculum vitae
Pabeidzu rakstiit savu cv un secinaaju, ka principaa neesmu neko taadu jeedziigu paveicis peedeejo paaris gadu laikaa un vispaar dziiviitee...
Kaut kaa briidii, kad tu apseedies un meegjini uz papiira uzlikt savus "izcilos" sasniegumus, tad saak aatri vien truukt vaardi un taa lapele izskataas beigu beigaas taada patuksha.
Work Experience??? Kas tas taads? Kam vinja ir?
Accomplishments???
Interests??? man patiik dzeja, harmonija un cilveeki, kas ir apguvushi gjitaarmaakslu (shajaa teikumaa nav sarkasma)

Un veel paliek taada interesanta lieta kaa references, kas principaa ir kaut kaadi cilveeki, kas par mani var pateikt kaut ko labu. ??? un shie cilveeki nevar buut ne draugi ne radi ne kaiminji. Hmm, varbuut kaads grib pietiekties buut par vienu no shiim personaam. Tad gan jau jums kaut kad piezvaniitu un prasiitu :"mums te taads un taads students ir atsuutiijis savu knapo CV un ielicis juus pie referenceem. Vinsh pats raksta, ka ir forshs. Kaadas ir juusu domas shajaa jautaajumaa." Un tad jums buutu jaapstiprina, cik es esmu labs cilveeks un potenciaals darbinieks.

Varbuut ierakstiit kaa es Etiopijaa glaabu mazus neegjereenus? Tas paraadiitu, ka es esmu taads labs un altruistisks cilveecinsh.

Sviests
------------



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?