times ([info]times) rakstīja,
@ 2007-04-24 12:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
lat.times.lv: Google Web History – nekas netiks nepamanīts
Kopš pagājušās nedēļas "Google" saviem klientiem piedāvā jaunu bezmaksas interneta rīku - "Web History". Katrs lietotājs, kas ir reģistrējies un ielogojies "Google" tagad tiek novērots.

"Web History" rīks tiek prezentēts kā palīdzība lietotājiem, kuri vēlās atrast kādu resursu, kuru agrāk ir apmeklējuši, bet neatceras interneta adresi. Palīgā nāks integrētais "Google" meklētājs, kas izskatīs tikai lietotāja apmeklētās adreses un sameklēs pēc atslēgvārdiem īsto resursu.

Lai sāktu pilnvērtīgi lietot "Web History" rīku, nepieciešams lejupielādēt "Google Toolbar" un aktivizēt "PageRank" iespēju. Bez tam jābūt arī "Gmail" e-pasta kontam. Tālāk jāielogojas "Web History" lapā un jāaktivizē serviss.

Kopš šī mirkļa visas apmeklētās lapas tiks saglabātas uz "Google" serveriem un tām varēs piekļūt no jebkura izmantotā datora, kas pieslēgts internetam. Tomēr atšķirībā no dažādām interneta lapu saglabāšanās programmām, nebūs iespējams piekļūt resursiem, kuri vairs neeksistē. Papildus tam ir iespējams izcelt iemīļotās lapas ar jau ierasto "Zvaigznīti". Ir pieejama arī vispārējā statistikas par apmeklētajiem resursiem un meklētiem atslēgvārdiem.
Atgriežoties pie pirmās rindkopas… Visu esošo lietotāju meklēšanas rezultāti jau tiek saglabāti "Web History" kopš pagājušās nedēļas. Tas gan ir ar nosacījumu, ka lietotājs ir ielogojies sistēmā.

Sīkāk par šo iespēju ietiecams apmeklēt "Google Web History" interneta lapu.

Site: http://lat.times.lv
RSS: http://lat.times.lv/rss.php

Citi raksti šodien:
  • Windows XP atgriežas Dell produktos
  • Zinātnieki izstrādā Kiberzobu
  • Datorvīrusa Warezov.nf izplatību var pielīdzināt epidēmijai
  • Lietuvā sāk testēt e-veselības sistēmu


  • (Lasīt komentārus)

    Nopūsties:

    No:
    Lietotājvārds:
    Parole:
    Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
    Temats:
    Tematā HTML ir aizliegts
      
    Ziņa:

    Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
    Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?