tigerix ([info]tigerix) rakstīja,
@ 2004-10-10 21:07:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
dzeerieni
iisteniibaa viena briinumjauka lieta notiek Spaanijaa, kas buutu jaapaarnjem arii mums. Vinji eedienreizees piedaavaa lielu dzeerinu izveeli, tajaa skaitaa arii alu un viinu. Un pee tam vareeja dabuut jauku polju shnabi ar medu, seezot uz jumta un runaaajot par dienas paardziivojueim.
Es laikam gan vairs nekad neteiksu, ka savas sajuutas nevaru izteikt vaardos, jo tagad man taas buus jaaziimee veselaas septinjaas kopijaas. Kaut gan, kad buusu slavens maakslineiks, sie cilveeki to varees paardot par bargu naudu.

iisteniibaa tikai sodien uzzinaaju vaarda "poverty" tiesu tulkojumu latiinju valodaa, jo tas, kam to luudzu, man neatsuutiija sms. Toties tagad juutos varen varens, jo izraadaas, ka man bijusi labi domu graudi par sii jeedziena intonaaciju. Taa sakot, nesaki, cik daudz kiogramu uzlikts uz svaru stienja, tikai liec pacelt un peec tam pasaki, cik bija. Taa var pacelt pat 80 kilogramus, sasodiits.
Kaapeec dziive briizjam tik ljoti liidzinaas komeedijaam? Taapeec, ka dziive arii ir komeedija.
Dosos eest garsiigaas spaanju vakarinjas kopaa ar jaukajaam aafrikaanju meiteneem un meegjinaasu beidzot saprast, kaapeec dazi neegjeri ir gaisaaki, bet dazi - tumsaaki? Laikam jau taapeec, ka naak no dazaadaam Aafrikas vietaam :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?