tigerix ([info]tigerix) rakstīja,
@ 2004-10-09 22:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garlaiciiba un Spaanija
Stulbs jautaajums. Vai vsipaar spaanijaa var buut garlaiciigi? Var gan.
Vakar mazliet pa nerviem uzdeva tas, ka Londonaa, hiitrovas lidostaa bija jaagaidaa kaadas trri stundas lidmasiinu. Un tad veel stundu jaastaav lidmasiinu sastreegumaa. nezinaaju, ka taadi arii ir. Taa rezultaataa stundu kaveejos un mans soferis jau bija izmisumaa.
Pats pasaakums. Liekas jau jauks. Nu esmu so to aizmirsis maajas, nav sporta teerpa, disku, piepuusamas lelles, veel saa taa. Bet iztieku ar to, kas ir un nesuudzos.
Nu vieniigais tas, ka briizam tiesaam kljuust maliet garlaiciigi. Un uz netu arii ir rindas. Un neciesu koplietosanu netam, tas mani dara nervozu.
Pasaakusm tiiri grandiozs - uz cilveekiem 150. kopaa saucaas par kaut kaadu attiistiiabs akadeemiju un veel katuko, bet muusu jaukaa grupa ir tikai ar mums un neegjeriem.
Sodienas jaukais maakslas darbs bija mans plakaats par LJP. Taadu driiz varees likti muzejaa :)
Tiiri jauki bija atveert somu atbraucot seit. Medus burcinja bija mazliet izteceejusi un mans dzemteris izskatiijaas tiiri jauks. Itkaa gan iztiiriju to, bet medus smarza ir veel joprojaam. Nu juutos gluzi kaa laaciitis puuks. Un taads jau laikam driiz arii buuusu, ja turpinaasu taados kvantumos eest spaanu paartiku.
Un pats galvenais ir tas, ka, tas, ko saka par Spaaniju, ir taisniiba. Aatruma ierobezojumu seit nav. Laikam man ir sapnju valsts. Un seit ir tiks skaisti cilveeki apkaart, ke gribaas palikt tepat. Bet labaak nevajag :)
Austrinjs - pasveicini Daci aizgaajusajaa dzimsanas dienaa, draugi.lv man negrib straadaat un Zetinja - domaa par mani un to, kaa es lidosu atpakalj :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?