tigerix ([info]tigerix) rakstīja,
@ 2004-09-19 16:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Riga.24h
Hee, esmu sweiks un vesels un galvenais atkal savaa birojaa. Kaa meebele ;)
Tikko biju tajaa jaukajaa pasaakumaa, ko riiko IMKA Rīga un tas bija 24 stundu paargaajienc pa riigu.
Manziet par to. Komandu veidoja "Kovaarnis", tajaa saakotneeji bijaa- es, Maaris O, Toms, Baiba, Inga un Linda. BBet viss mainiijaas. Toms attiecaas, vinja vietaa naaca Aija no J5SD, Tad arii Linda negribeeja barukt un Inga sarunaaja abus aarzemju briivpraatiigos - Mitchu un Mary. Komanda bija lapa.
Pasaakums saakaas 19 vakaraa piektdienaa pie Vairas pils un tad gaajaam uz IMKA ofisu turpat blakus. (EEs arii gribeetu ofisu ar skatu uz Pils laukumu ;)
Piemais muusu uzdevums bija atrst Vecriigaa 5 aarzemju tuuristus, uzzinaat vinju oespaidus par Riigu un Latviju un tad nobildeet tos. Pec tam devaamies uz uzvaras parku un taisiijaam Mandolu un ziimeejaam palagu pasr jauniesg\hiem aktuaalu teemu. palagu pakaaraam arkaadiajs parkaa viennaa jaukaa veitaa pie seetas. Nezinu gan, vai muusu palagu arii saglabaaja :) Varbuut to vienkaarsi kaads sapleeesa.
Naakosais muusu uzdevums bija Kronvalda parkaa, kur speeleejaam Twisteri un arii vienu intelektuaalu sppeeli. Peec tam Daugavmalaa bija viena jauka speelee liidziiiga kjegljiem, kuraa guvaam uzvaru.
2.45 - 3.45 bija orienteesanaas Vvecriigaa, kad visas komandas sadaliijaas 2 lielaas. Mums stundas laikaa bija jaatbild uz kaudzi jautaajumiem un jjaatne3s pieraadiijumi, ka esam bijushi kaadas konkreetas vietaas :) Bija baigi OK
Peec tam dabuujaam kasti cepumu ;)
Naakosais bija darbs kopaa ar pastnieci. Muuseejaa bija Aliises ielaa Aagenskalnaa un 40 minuutes skraidiijaam vinjai liidzi,kameer meiteneem saaka saapeet kaajas un gaajaam guleet. Tad uzreiz aizgaajaam uz IMKA biroju un nolikaam Baibu un Mary guleet. Maaris, Aija un Inga bija pie citas pastnieces :)
Plkst 8 uz AB dambja retiim Radisson SAS viesniicai - riitarosme, ko gan visvairaak noleekaaju. Tad bija 2 briivas stundas, kuras izmantojaam, lai aibrauktu un uzziimeetu Chiekurkalna tirgus plaanu. Taa arii dariijaam, vieniigi autobusaa aizbraucaam mazliet taalaak, jo es vienk noguleeju vajadziigo pieturu...
Peec tam centraa - filmeeshanaas, peec kuras - brokastis pelmenjos, dosanaas uz Juglas sunju patversmi, mazliet pastraadaajaam, bbet tiesaam tiiri mazliet,jo bijaam peedeeji un nebija laika. Pie Briiviibas piemineklja atdevaam fotofilminju un tad uz Bolderaajs (daugavgriivas) citoksni. Autobusaa staaveejaam kaajaas ;)
Citoksni atradaam, salikaam karti un devaamies uz muusu jauko pirti Struktoru ielaa 1. Visi sagaidaajiim siltas pusdienas un tad arii devaamies pirtii un es, peim, gaaju guleet. Taapat tas izdevaas tikai kaado 9. Bet pietikami.
Soriit taisiijaam taadu kaa atskaiti.
Veel - ljoti patika riita sveetbriidis (imka ir kristiigo jauniesu asocviaacija), kas ieviesa mazliet taadu jaunuma sajuutu. Un arii citaats no Biibeles bija tiesi laika a un radiija shaadas taadas paardomas. Labaa noziimee.
Protams, pasaakums bija izdevies, lai gan reizeem bija piemirsusi pareedinaasanu, bija logi un tas pamatiigi speeleeja uz nerviem, tacu nesuudzos. Pirmie kuceeni sliicinaami.
Un galvenai, satiku Baibu Vaarnu no riiags domes un tad par vienu jauku muusu projektu iespeejam briidit taalaak.
Jauki, vai ne?
Jelgavaa arii ir vajadziigs kas taads :)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?