tigerix ([info]tigerix) rakstīja,
@ 2004-07-11 16:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Jana, Zetiņa, Līga
Nu šī diena bija tiešām jauka. Žēl tikai, ka seminārs beidzās, taču man izdevās nopeldēties un ne tikai - Zetiņa bija atnākusi ciemos. Kad seminārs beidzās, es uzaicināju viņu ciemos pie sevis pirms došanās uz Jelgavu.
Tagad sēžu darbā diezgan apmierināts un gaidu māmiņas zvanu. Tā kā es atkal uz nedēļu taisos pazust, viņa uzstāj, ka man jāapciemo vesvecāki. Tā arī darīsim. Vismaz varēs atēsties ķiršus.

Bet Zetiņa tomēr ir jauks pnjizmonoīds. Ar viņu kopā gulēt ir tik silti. Kaut gan vakar Tom un Līga teica, ka no mūsu puses esot nākušas dīvainas skaņas. Bet gan jau viss bija OK.

Un Jana arī vakar bija atnākusi, bet cik es sapratu, neveltīju pietiekamu uzmanību. Bet bija jau iedzērusi arī. Kaut gan vakarā atkal mazliet kaitināja mani - es piezvanīju un viņa par katru cenu centās izspiest no manis pāris vārdus, bet nu jau es pat principa pēcd tos nesaku, jo man nepatīk, ka man liek kaut ko darīt, ko es tajā mirklī nemaz nedomāju. Zetiņa ir daudz jaukāks zaķis...

Mjā un Līgai arī vakar bija vēlēšanās ievilkt mani gultā. Visma ztā liecināja viņas izturēšanās. Ir jauki būt solidāram, bet brīžam neizturami...

Oki, tagad iesu padarboties....


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?