tiny honey pot ([info]thp) rakstīja,
@ 2004-03-25 16:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ir smagi šodien
Aizvakar braucu uz konferenci vienu. Uz Rīgu. Pa vidam vēl arī ar vairākiem klientiem nācās satikties un vairākus citus pasākumus arīdzan apmeklēt. Viss jau būtu bijis baigi jauki, ja vien konferences organizētāji, ķēmi tādi, nebūtu mani dezinformējuši, kā rezultātā izrādījās, ka tā konference, uz kuru braucu aizvakar, notiek tikai šodien. Bija doma palikt Rīgā līdz šodienai, lai minēto konferenci apmeklētu, taču sakarā ar to, ka aizvakar sākās un vakar turpinājās manas dzimumdienas ekspromtom sarīkotā svinēšana [info]nameless apartamentos, tik ilgi Rīgā nespēju izturēt.

Šodien brīnumainā kārtā, kaut arī galva vēl arvien smaga pēc velna, esmu paspējis jau sadarīt lielāko daļu no pa šīm dienām iekrājušos darbu. Patīkami odnako.

Viesa gan, pierādījās, ka tad, kad esmu dzēris, telefons man obligāti ir jāatņem. Visnotaļ nepatīkama un kaunpilna bija mana sajūta no rīta, kad konstatēju, ka pa nakti dzērumā esmu zvanījis cilvēkam, kam nevajadzēja zvanīt (katrā ziņā vismaz ne tādā stāvoklī). Un jā - es ļoti atvainojos, ja ko pateicu šai sarunā ne tā - es patiešām neatceros, ko runāju.

Tāpat atvainojos arī visiem par sūtītajām īsziņām - ņemot vērā mana kredīta visnotaļ nopietno sarukšanu šo dienu laikā, pieņemu, ka tādu ir bijis visai daudz.

Nu jā, un vēl man tagad, pateicoties [info]felicitai, ir zili mati. Nu, pagaidām jamie ir tādi ļoti tumši zili, taču plānoju balināties un pārkrāsoties, lai būtu koši zili. Tā lūk.

Kas vēl? Ā, jā. Esmu atkal iemīlējies. Satiku minētajos apartamentos meitenīti, kuru 3 gadus nebiju saticis. Pirmais, kas mani iespaidoja, bija tas, ka viņa mani, neskatoties uz milzīgajām manām pārmaiņām šo gadu laikā, mani atcerējās (man viņu atcerēties nācās nedaudz grūtāk :P). Otrais bija fakts, ka tikai tagad uzzināju, ka esmu viņai tai laikā visnotaļ paticis, taču pats par to neko neuzzināju, jo biju viņas pasniedzējs. Trešais - viņa raksta ģeniāli. Jau tai laikā fanoju par viņas darbiem, taču pārliecinājos, ka arī jaunākie ir tikpat ģeniāli. Un, nu jā, jau toreiz viņa man ļoti patika. Tagad, atkalsatiekoties, nudien iemīlējos ;)

Neskatoties uz to, ka baterijas fotoaparātam visu laiku mira nost, kaut kādas bildes tomēr ir tapušas. Tās gan atrādīšu tikai rītdien droši vien, tagad nav laika ar jamām ņemties.

Nuja, pagaidām tas laikam arī viss. Laimīgu jums dienu.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

par baterijām
[info]jerrym
2004-03-25 17:29 (saite)
Vot es tagad badā mirstu, jo no iepriekšējās algas nopirku beidzot aķus.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

Re: par baterijām
[info]thp
2004-03-25 17:32 (saite)
man jau arii akji, bet, uz riigu braucot, akji jau bija gandriiz tukshi un laadeetaaju, protams, liidzi neiedomaajos panjemt

un .. nu jaa, sorry, ka peec tam vairs neuzzvaniiju .. izdomaaju, ka nevaru vairs riigaa iztureet un aiztinos maajaas

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: par baterijām
[info]jerrym
2004-03-25 17:33 (saite)
aij, es tikpat netiktu :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: par baterijām
[info]thp
2004-03-25 17:33 (saite)
nu tad ok

kaadi plaani uz nedeeljas nogali?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: par baterijām
[info]jerrym
2004-03-25 17:35 (saite)
samērā daudz mācīties
ir problēmas

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)

Re: par baterijām
[info]thp
2004-03-25 17:40 (saite)
skaidrs
tad neko, maacies

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?