Sun, Sep. 10th, 2017, 08:22 pm
Koknese n stuff

Koknese liekas plaša, zaļa pilsētiņa (nesaprotu, kā ar gandrīz 3000 iedzīvotāju tā neskaitās pilsēta, ja Viesīte tāda ir ar 1300). Pilsdrupās biju bijusi, tur ir tīri jauki. Visjaukāk bija pašaut ar loku. Kreisā krūts kā smējās instruktors man kā amazonei gan būtu jāgriež nost, jo briesmīgi traucēja un ar pēdējo šāvienu es arī iešāvu ar stiegru pa to visai pamatīgi. Dabas taka bija jauka, daudz skaistu ielu ar lieliem, veciem kokiem, jauka ēstuvīte...
Un tad Likteņdārzs. Tādu stulbumu, no kā izpūsts drausmīgs furors, es vēl redzējusi nebiju. Kas tur ir ko redzēt? Nekas. Viss tukšs, nesataisīts, būtībā nekā nav, pilnīgi nekā. Nākamgad plānots pabeigt, bet nez, kas tad tur būs. Smieklīgi.
Bet Pujāta izteikumi par to, ka nevajag ietekmēties no budistiem tādas vietas tapšanā. Tajā "nākšoties" uzstādīt krustu. Nāksies??? Kā tas ir nāksies???????

Sun, Sep. 10th, 2017, 09:38 pm
[info]unpy

Ietekme no budistiem sanākusi diezgan neliela. Budistiem parasti sanāk diezgan gaumīgas vietas, atšķirībā no.

Sun, Sep. 10th, 2017, 11:17 pm
[info]sirdna

instruktoram fuj, sievietēm pienākas īpaši verķi, ar kuriem pavākt izteiktākās ķermeņa daļas tālāk no stiegras ceļa.

Mon, Sep. 11th, 2017, 09:37 am
[info]nightqueen

Likteņdārzs tiešām pabriesmīga vieta. Kad bija tur jāfotografē kāzas, nebijām pārāk priecīgi. Sanāca arī liela staigāšana bez lielas jēgas. Nabaga dāmas ar smalkām kurpītēm :D

Mon, Sep. 11th, 2017, 12:08 pm
[info]iokaste

No likteņdārza nekas nesanāk, jo to projektējis viens kundziņš no Japānas. Nedomāju, ka viņs savā dzīvē gadu no vietas pārpildītā tramvajā braucis vai līgo dziesmu dziedājis. Labāk būtu tur visu aizart un uzticēt to latviešu dizaineriem izveidot no jauna.

Mon, Sep. 11th, 2017, 02:39 pm
[info]adinkra

Un nosaukt savādāk.

Sat, Sep. 23rd, 2017, 01:49 am
[info]necrolover

sākumā gribējās rakstīt, ka lai viņš drsā sev to krustu iesprauž. vai arī tur zemē un otrādui un pašu uzsēdināt kā uz mieta.
bet tas dārzs tāds, ka varēja nemaz ar nebūt.