Tue, Jul. 4th, 2017, 10:20 pm
:(

Iebridu latviešu FB iepazīšanās grupā. Nu ko, jāsaka latviski, kā tajā grupā cits par citu saka - vēmiens nāk, kas viņi visi muti ar caureju mazgājuši, piderasi jobanie?
*
Šausmas. Es jau ilgi esmu vienā angliski dominējošā pagānu iepazīšanās grupā. Tur ir ļoti daudz amerikāņu, arī angļi, austrāļi, un ir arī eiropieši, lai gan mazumā. Ir manīti cilvēki arī no Vācijas, ziemeļvalstīm un citām, tomēr sajūta ir tāda angļuvalodīgā.
Tajā grupā ir Freaky Friday, kad grupā ir ļoti daudz seksuālu ierakstu, cilvēki visu laiku flirtē, runā ļoti atklāti, bet nekad nekas tāds nenotiek kā latviešu grupā. Nemitīga pazemošana, rupjības, apvainojumi, tāda lēta čīkstēšana, ka te jau normālu cilvēku nav, visādi ļoti pretīgi vārdi. Cilvēki kašķējas, apsaukājas, visvisādi mēģina sevi izcelt, citus pazemojot.
Pilnīgs kultūršoks.
Esmu arī gīku iepazīšanās grupā, kur ir daudz dažādu cilvēku, arī daudz amerikāņu, bet daudz arī citu. Un arī tur nekas tāds nenotiek. Tikko kāds atļaujas pateikt kaut ko tādu, visi sakrīt virsū, aizstāv, sūdz adminiem, uzskata to cilvēku par riebīgu, bet latviešu grupā ir viena vienīga šausma. Nu nopietni. Senāk man bija grūti pierast pie tā, ka nevar nevienam ne vārdiņa pateikt ārzemnieku grupās, bet es ļoti ātri pieradu. Pie laba ātri pierod.
Mēs tiešām, tiešām, nu tiešām esam tik pretīgi???
Laikam lieks jautājums...
Tomēr, tā kā pēdējā laikā internetā sazinos tikai angļu valodā, dzīvoju pa pusei angliski runājošajā telpā, man iestājās tāds kultūršoks! Ļoti maz "like". Ja es sāktu tā laikot kā citur, gan jau padomātu, ka es visiem un nedod dies - visām! - uzreiz situ kanti, bet man tas vienkārši iegājies kā jauki - man patika, ko tu pateici. Tur "like" gandrīz nemana. Visi baidās kāds kādu uzrunāt, jo gan jau nosodīs, baidās pateikt ko labu, ja no nories.
Nē nu tiešām... nu šausmīgi, nu šausmīgi... uz to tā paskatīties no malas.

Tue, Jul. 4th, 2017, 11:19 pm
[info]chrono

Kaut kā tā latviešu publiskā seksa un iepazīšanās kultūra ir brīžiem tā kā no zvērudārza izbēgusi. Dažkārt seksam.lv iepazinos ar kādu un reizēm arī uzmetu acis, kas tā forumā darās. Mjā, kaut kādas nebaudāmas banālības, viena otra apriešanas u.tml. Tajā portālā gan arī ir normāli cilvēki, it sevišķi pāri, kas mēdz būt diezgan inteliģenti un ar kuriem ir interesanti runāt gan internetā, gan dzīvē, bet kaut kā publiskajā diskusijās izlien regulāri ārā prastākie pārstāvji. Nez, varbūt tas no tā, ka ikdienā tas sekss tāda neapspriežama lieta, neskatoties uz visu tā lielo daudzumu apkārt, ka nokļūstot vidē, kur pēkšņi tas ir normāli, viss izgāžas ārā bez bremzēm.

Tue, Jul. 4th, 2017, 11:41 pm
[info]tethys_

Tajā iepazīšanās portālā pat īpaši nebija tieši par seksu, vienkārši vienam otru apvainot, visādi nozākāt, sūdzēties, ka visi lohi, lietot vistrakākos lamu vārdus pie katras izdevības, jūtoties ļoti krutam...
Tik šausmīgi jēli. Senāk tik traki to nejutu, bet pēc angliski runājošajām grupām tas likās kaut kas pilnīgi neticams.

Wed, Jul. 5th, 2017, 12:04 am
[info]chrono

Nu jā, es tā vairāk nokoncentrējos uz seksu, jo ar to ir vairāk pieredze, bet varu iedomāties ko līdzīgu arī pie iepazīšanās, jo kultūra jau daudz nemainās. Atceros kā es pats tiku nozākāts par lohu un citos vārdos jo nenopirku vienam skuķim biļete pie sevis uz tobrīd Ungāriju, jo viņa gribēja pabraukāties un domāja, ka ar vienu zemas izšķirtspējas bildi un solījumu mani aplaimot katru vakaru pietiks izklaides ceļojumam.

Wed, Jul. 5th, 2017, 07:51 am
[info]unpy

Latviešu valodā runājošo ir ļoti maz, attiecīgi, arī visas iespējamās interešu grupas ir ļoti maziņas un kopējo toni tādās nosaka mazmazītiņš ~5 cilvēku kodols. Ja tie ~5 ir urlāti, tad ir, ap viņiem appulcējas citi urlāti.