elvīra ([info]terenc) rakstīja,
@ 2004-07-24 12:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:FILOSOFISX
Mūzika:fall out boy - Homesick At Space Camp

cilveex un milziigaas faktu pluusmas
forshi bij eest brokastiis sapeleejushu maizi..
eedot brokastis aizdomaajos par textu, kas bij raxtiic gudrajaa graamataa - naakotnee ar cilveeku notix EKOloogjiSKA katastroofa. bet ne jau daba, bet cilveekaa.
cilveecei ir paaraak liels progress un milziigs informaacijas bums, kas rada cilveeka smadzenju biistamo piesaarnjojumu - to var saukt par gariigaas pasaules ekologjisko katastrofu... no taa rodas visas modernaas slimiibas. cilveex kljuust par informaacijas pluusmas suukni, kas nervu energjiju pateeree informaacijas paarstraadei, guustot minimaalu labumu. [bet - informaacija ir visur, johaidii! ne jau tikai interneta fishkas, bat kaut-vai telefona saruna ietver sevii zinaamu DauDZumu informaacijas. nerunaajot par teevee, kas vispaar..] nau ko briiniities, ka humanitaaraas zinaatnes paliek aizvien populaaraakas! kaukaa man liekas, ka civilizaacijas 3. vilni(kas ir tagad) nomainiis naakamais.. peedeejais. un tas buus viszinoshaas cilveeces vilnis.. nu un priekshkam cilveex censhas visu izzinaat? taac pac dziivniex vien ir, kaa paareejie.
nu ko cilveeci sagaida beigas, tas tochna, tikai nevar zinaat no kaa - vai nu cilveex pac iedziis sevi kapaa, vai maate daba par to paruupeesies.. lai gan cilveex jau arii ir dalja no taas.
viss. pietiek filosofeet, to var dariit bezgaliigi un tas ir bezjeedziigi. man dauc kas daraams veel. deem!



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?