elvīra ([info]terenc) rakstīja,
@ 2004-06-17 16:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:kill your idols - change

nice

..pa pelcheem ar riteni, kameer lietus sitas sejaa.. wiii! bet nu esu sausajaas bixees, maajaas... tikai iigna, nez par ko - tieshi tad kad maaminjai labs garastaavoklis, es esu pretiiga un visas vinjas sarunas liekas sasodiiti debiilas...ai!
vakardiena bij izdevusies! pa dienu labs garastaavoklis un vakaraa 2 jauki pasaakumi, un liela jautriibas deva.
 ar Lotu aizbraucaam uz kaukaada diska prezentaaciju(radioNaba), kur bij dauc preses paarstaavju un 'slaveniibu' - dzejnieku un aktieru.. njaa, dabuuju arii nofilmeeties, taa, ka buus jaastaas bezTabu(neee, negribu lai mani raada..!) tad pus9 aizgaaju satikties ar janchuku un ugji pie u/vC, ar vinjiem es nenormaali paarreecos - aarpraac! sho 2 cilveeku savienojums ir vienkaarshi kaukas!
kad beidzot peec staigaashanas tikaam depinjaa, satiku savus miiljos 'elkus' :DDDDDDD - zii, shaggy, aivis, new_punk, stasix... yeey, bij priex atkal redzeet vinjus visus kopaa... vispaar pasaaciena speeleeja 1.seerija, loco locals, zoltan, pv, un bij taa pamaz cilveeku (kaa jau tika paredzeec) bet apkaart bij pozitiivi cilveeki un tas lika shim pasaacienam buut jautram :))) nu jaa un kad beicot saaka speeleet Pasiv-vois, pamodaas veel lielaax priex  redzeet vinjus jaunajaa sastaavaa - un ar njuupanku vinji ir jaukaaki :)))
shoreiz, peec pasaaciena, maajaas sanaaca braukt ar Aivja oopiiti.. hmm, braucot maajaas saaku apdomaat aivja piedaavaajumu braukt uz Ixchili uz kaukaadu maaju...tad mosh satiktu kaadus vecos draugus, kurus neredzeeju 100 gadus.. bet nu.. izkaapu salaspilii..un nakc netika pagarinaata :P

 



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?