elvīra ([info]terenc) rakstīja,
@ 2004-06-05 14:47:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:so-so
Mūzika:suicide machines - unbreakable

Doles salaa.
taa jau ir tradiicija, ka katru vasaras saakumu notixies kaukaac 'tusinch' doles salaa. shoreiz - Daugavas muzejaa. njaa, kaarteejaa neguleetaa nakc, kad no riita ne-par-ko citu nedomaa, kaa tik par maajaam...
karoch braucaam ar ritenjiem liic Doles salai[es;anna;kristiina] ap kaukaadiem 11... atbraucam-haaa-haaaa, tur taac boorings..paeedu. toties veelaak atbrauca gusaars,beerzinch un tie visi... bij viena meitene ilze(no r.a.v), ar kuru bij dikti jauki parunaat - mums bij dauc-kas kopiix..patiik man parunaat ar taadiem cilveekiem. tad izrunaashanaas ar daini pie ugunskura...cilveex-mulkjis...vinch nesaprot, to, ka nee. pac vainiix. es nejuutu nekaadu vainas apzinju.. vai es esu ljauna??? nee-nee-nee, jo es nevaru sevi piespiest melot, taa, ka pateicu kaa ir un fsjo.
njaaa, tad aizgaaju aiz egliiteem ar annu un daavi...iepiipeeju - saakumaa nekas. apseezhos pie galda - reeka nenormaalaakaa,veeders saap no smieshanaas par beerzinja un gerika ciisinj-jokiem un par bibliotekaares konchaam...eju paguleet zaalee - skatos debesiis un zvaigznes dubultojas..tad jociigi-jociiga sajuuta pielipshana pie zemes. peectam miex sanaaca. un gribeejaas miities uz maajaam. bet forshi..anna paarpiipeejaas-vinjai suudiigi palikaas..migliniex negribeeja braukt. so..es seedeeju un gaidiiju un riju visu, kaukaadas atliekas(kaa man gribeejaas eest!), kameer ap pus5 izdomaajaam iet..ar kaajaam. kad tikaam liic dambiitim - es aizshaavos kaa bulta ar riteni uz maajaam. meegjinaaju juusmot par skaisto riitu, bet nesanaaca - home sweet home!nezinu, kaa tur visiem gaaja liic 1-ajam autinjam..
labinji, man laix doties pie sava sesdienas apkopeejas darba..



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?