tereeze ([info]tereeze) rakstīja,
@ 2010-06-02 21:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Es jums pastāstīšu par to vaginālo orgasmu. Es tātad biju par to lasījusi, bet uzskatīju, ka māņi vien ir. Ka tām sievietēm vienkārši ir tik veiksmīgi novietots klitors, ka tas berzējas akta laikā un tāpēc papildu stimulēšana nav vajadzīga, un tāpēc viņas var mierīgi pabeigt no pišanās vien un domā, ka tas ir vaginālais. Jo es pati, kā jau daudzas, mācēju tikai ar klitoru, ko biju iemācījusies trīspadsmit gadu vecumā jaukās vientulības stundās klubkrēslā ar grāmatu, istabā, kurā neviens nedzīvoja. Protams, uzsākot mīlēties ar puišiem, man tas radīja problēmas. Par kaunu šiem puišiem jāatzīst, ka viņi praktiski nemēģināja klitoru aiztikt, vismaz vajadzīgajā veidā ne, izņemot to pēdējo pirms vīra, slaveno, un es pati arī visbiežāk biju tik kautrīga, ka nepastāstīju un neparādīju. Bet cik nu man tā seksa tur vispār bija. Tagadējais vīrs gan, kad tikko iesākām maigoties, kaut kā uzreiz zināja, kas jādara. Tā nu es dzīvoju nost un daudz nebēdāju, ka ir tikai klitoriskais, kamēr reiz kādās viesībās (man jau tad bija 28 gadi un divi bērni) sākām runāt par abiem orgasma veidiem, un tad, iedomājieties, mana draudzene, mana vēsturiski "labākā draudzene", meitene, kuru es kādu laiku arī iekāroju, paziņoja par to vaginālo orgasmu, ka viņai tādi tik vien esot! Es biju reāli šokā. Un tad vēl viena draudzene, drusku vecāka par mani, pastāstīja, ka viņai arī agrāk esot bijis kā man, bet tagad reizēm sanākot, ja aiztiekot ar roku tur iekšā, ne dziļi, apakšējā trešdaļā, ka tas esot tas gā punkts. Pēc šīs sarunas mēs mājās mīlējāmies, un es ņēmu un sasniedzu vaginālo. Aiz tīrās spītības! Ar vibratora palīdzību.
Nākamajā dienā es aizgāju ciemos pie tās drusku vecākās draudzenes, un pie viņas bija arī tā pirmā meitene. Es viņām šito izstāstīju, un tad mēs smējāmies, mēs visu to pēcpusdienu sirsnīgi smējāmies, kaut kāds sekss un lielpilsēta.
Tagad es varu sasniegt vaginālo arī ar vīru, un tas ir foršāk nekā ar vibratoru. Ne jau gluži vienmēr, bet kad esmu ļoti uzbudināta un nododos procesam no sirds, tad jā. Nu un parastajām reizēm tad paliek klitora orgasms, alleluja.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?