tequilla ([info]tequilla) rakstīja,
@ 2003-10-16 11:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Nācu uz darbu, slidinādamās un palēkdamās pa slapjām lapām un domāju, vai nokrītot man būtu jāsauc 'chort poberi' un ar ko tas verētu beigties ;)

Pirms pāris gadiem manas pilsētas svētku balli izdomāju pamest agrāk. Ārā pie kulturas nama dežūrēja pašvaldības policijas mašīna. Izgāju ārā, nopriecājos par skaisto ziemas nakti, sniedziņš smaliki sijājās un auksti bija tieši tik, lai tas nekustu. Policijas mašīna stāvēja ar iedegtām ugunīm un man kā ikvienai sievietei prožektoru gaismā liekas, ka esmu uz skatuves. Tikvien paspēju nodomāt, ka jāiet skaisti.
Atjēdzos sēdus. Katra kāja uz savu pusi un pāris metrus tālāk - somiņa. Zem smalkās sniega kārtas tieši automašīnas lukturu gaismā bija ledus. Es necēlos kājās, jo biju dusmīga par savu 'cēlo' izgājienu, sāpošo celi un neveiksmi kā tādu vispār. Bezcerīgi dumja situācija, kurā es vairs neesmu noteicēja. Policijas mašīnai katrā pusē atvērās durvis, izkāpa pa policistam, kuri no mana zemā stāvokļa izskatījās jo lielāki un uzticamāki kārtības sargi, uzstutēja mani kājās, iespieda rokā somiņu un pajautāja, kur es dzīvoju. Lai aizvestu mājās.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sin
2003-10-16 12:00 (saite)
redz cik galanti... ;)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tequilla
2003-10-16 12:14 (saite)
... nav smiekliigi! ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]duujs
2003-10-16 12:03 (saite)
Feini tā bezrūpīgi cilpot pa lapjajām rudens lapām, ne?

Šorīt pasmaidīju.
Pretī Latvenergo uz Pulkveža Brieža ielas ir, ja nemaldos, 13. vidusskola. Tad nu tur sanāca rāpties laukā no autobusa. Bet pasmaidīju par to, ka pie skolas dzīvojās kaut kāds liels pelēks (bija domāts balts) jancīgs susurs, kas sagaidīja visus skolēnus, vecākus un skolotājus. Skats tiešām bija komisks; sirsniņu piepildīja silts smaids.. Pie visām skolām bi tā..

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]sin
2003-10-16 12:04 (saite)
jā tie zvērīņi, tiešām iepriecina...
uz katru stūri pa vienam tādam nolikt... ;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]tequilla
2003-10-16 12:19 (saite)
Ja es buutu seetniece un atstaatu lapainu trotuaara dalju, pa kuru staigaat un spaardiit lapas - man buutu jaamakstaa sods, man izteiktu briidinaajumu par pienaakumu neveikshanu vai atlaistu?

Kaut kaa man leeni domaajas, ljoti ilgi bija jaafunktieree, kas tas par susuru... pirmais, kas ieshaavaas praataa bija balts zebiekstei liidziigs dziivnieks, kursh vareetu buut izmucis no zoologjiskaa daarza.. nu nevis cilveeks kostiimaa, bet reaals dziivniecinjsh... :>

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]duujs
2003-10-16 12:21 (saite)
Kas nu kuram tuvāks :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?