paaugstināta temperatūra - 252 [entries|archive|friends|userinfo]
bija

[ userinfo | sc userinfo ]
[ archive | journal archive ]

252 [11. Okt 2021|16:52]
Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
man šausmīgi gribētos zināt, kas ir tās lietas, ko runā man aiz muguras. pat ne nejaukā nozīmē, bet tā vienkārši. noteikti ir kaut kas, ko mani draugi par mani spriež privātajos čatos, bet nesaka, lai mani neaizskartu. vai arī tā vienkārši aprunājas par to, kā man iet; arī tas man interesē, jo es nezinu, ko mani draugi domā par to, kā man iet. šajā kategorijā ietilpst arī tas, ko viņi nodomā, bet nesaka. piemēram, varu derēt, ka pie maniem vairākkārtīgajiem apgalvojumiem, ka neesmu iemīlējusies, viņi pie sevis nodomā – jā, kā tad. (un varbūt arī pelnīti.) man šķiet, ka es atkal esmu no visiem attālinājusies, un neviens man vairs neizsaka nekādus spriedumus vai ieteikumus par manu dzīvi, un tas mani laikam satrauc, jo uzreiz jādomā, ka mani nosoda (lol). varbūt es vienkārši jūtos druscīt apmaldījusies, tāpēc gaidu, ka kāds man kaut ko pateiks priekšā.
Linkir doma

Comments:
[User Picture]
From:[info]adele_varbut
Date:11. Oktobris 2021 - 17:41
(Link)
Draugu ieteikumi var būt patiešām ļoti noderīgi, bet pieļauju, ka cilvēki apzināti izvairās dot padomus, ja viņiem to skaidri neprasa, jo tā liekas kā pārmērīga jaukšanās otra dzīvē. Tā ka, ja interesē, varbūt, ka ir vērts to tieši pajautāt. :)
[User Picture]
From:[info]temperature
Date:11. Oktobris 2021 - 18:52
(Link)
es tā padomāju un sapratu, ka padomus es nemaz negribu. mani uzvelk, ja man māca dzīvot. bet es gribu zināt domas. "tev būtu jāliek īsāki nagi" ir slikti. "manuprāt, tev nepiestāv tik gari nagi" ir ok, jo tas ir viedoklis.
bet tev taisnība – ja es gribu dzirdēt godīgas domas, tad man tas ir jāpasaka. jo daudzi baidās tās atklāt.
[User Picture]
From:[info]deloveja_kundze
Date:11. Oktobris 2021 - 19:06
(Link)
Man ir ļoti līdzīgi.
[User Picture]
From:[info]pelnufeja
Date:11. Oktobris 2021 - 21:00
(Link)
Interesanti. Man nav baigi plašais draugu loks, un gribas ticēt, ka cilvēki, kuri ir svarīgi, var man pateikt lietas, ja uzskata par svarīgu, bet es tāpat releitoju ar to, ka, ja dod nelūgtus padomus, lielākoties besī, bet, ja nedod un neizsakās, sāku pieņemt, ka slepeni džadžo ar tādu "te pat vairs nav vērts neko teikt". :D
[User Picture]
From:[info]temperature
Date:11. Oktobris 2021 - 23:36
(Link)
vai ne! līdzīgi ir ar to, ka es vienmēr gribu dzirdēt godīgus viedokļus – arī tad, ja tie ir nepatīkami –, bet tai pat laikā esmu pilnīgi pārliecināta, ka apvainotos. :D