atmiņas par domām

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
11:05 am:

Comments

From:[info]otrkart
Date:February 14th, 2020 - 01:19 pm
(Link)
Kā gan tādu naratīvu uztvert par maznozīmīgu, ja pat šī diskusija grozās ap dažām stundām svētdienā (iepriekšējā ieraksta komentāros), 3 mēnešu vai gada pauzes, pēc kā atkal atgriezties turpat, tikai domājot, kā šo pauzi noformulēt tā, lai izklausītos pēc pakāpiena ceļā uz karjeru? :)
[User Picture]
From:[info]teja
Date:February 14th, 2020 - 01:42 pm
(Link)
nu klau, "darba vide" jau pati par sevi ir fikcija, abstrakcija. nav lielākas pasaku grāmatas par Linkdedin. mēs sēžam viens otram pretī un spēlējam iestudētas lomas, paši zinot, ka nedaudz melojam. tie kolēģi, kas to uztver nopietni... tos parasti neaicina trešdien pēc darba "kopā kaut kur pasēdēt".
trakāk ir, ja to visu uzskata par īstenību un tur balsta savu vērtību vai vēl labāk to izveido kā sistēmu lai nebūtu pašam jāsatiekas ar sevi. bet visi mēs jaunībā to esam darījuši.
From:[info]otrkart
Date:February 14th, 2020 - 02:41 pm
(Link)
Jā, es par to, ka pastāv kaut kāda kolektīvā vienošanās (vai dažkārt neaptverta vienošanās ar sevi pašu), it kā būtu nepieciešams tulkot sevi un savu pieredzi tajā fiktīvajā LinkedIn realitātē, pat ja prombūtnes patiesais iemesls bijusi dvēseles nepieciešamība eksistēt pilnībā ārpus šīs fikcijas. To ietulkot tajā naratīvā nozīmē momentā appist savu dvēseli - tās bija dažas stundas svētdienā, mēneši vai gadi. Bet atkarīgs, protams, no katras dvēseles vajadzībām, es vien par to, ka jābūt ļoti vērīgam un viltīgam, lai ieraudzītu iespējas sadarbīgi eksistēt sabiedrībā, ja tavai dvēselei tā LinkedIn realitāte lasās kā pilnīgi lieka un nemīlama. Jeb visam, ko tu dari, jābūt produktīvam vai iesmērējamam kā produktīvam.
[User Picture]
From:[info]french_mime
Date:February 14th, 2020 - 09:46 pm
(Link)
Man shkjiet, ka dazhas stundas Sveetdienas darot kko, kas tev ljoti patiik, galiigi nav maznoziimiigas. Man neshkjiet, ka lai veiktu juutamas paarmainjas dziivee vajag obligaati panjemt paaris briivus meeneshus un aizbraukt uz Indiju atrast sevi, man shkjiet, ka ljoti daudz ko var mainiit savaa maindsetaa un energjijas liimenjos kaut vai iesaakot mazu, bet consistent praksi (piemeeram rakstiit 3 lapas stream of consciousness no riita) vai arii kaadu consistent hobiju. Lielas lietas jau arii taa iesaakas, they sometimes snowball from little baby steps.
Powered by Sviesta Ciba