atmiņas par domām

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
10:21 pm:

Comments

[User Picture]
From:[info]dienasgramata
Date:May 8th, 2011 - 12:23 am
(Link)
nē, to tikai pieminēja kā piemēru vienā antropoloģijas komūnā laivdžornalā, patiesībā bija runa par homoseksuālismu un to, ka dīvainā kārtā nav nevienas kaut cik zinātniskas teorijas, kas skaidrotu homoseksuālisma izcelsmi (no evolūcijas teorijas viedokļa tādai novirzei būtu jānonāk strupceļā visai ātrā laikā), nu un bija uzdots jautājums, vai gadījumā homoseksuālisms nav arī pārāk straujas evolūcijas rezultāts līdzīgi šizofrēnijai (vēl bija kaut kas par kaķiem, tipa - šizofrēnija ir tikai cilvēkiem un kaķiem, vai?)
[User Picture]
From:[info]teja
Date:May 8th, 2011 - 12:37 am
(Link)
ja tu uzzini vēl kādus viedokļus par šizofrēniju, tad pasaki man.
jo reāli besī ārā tā klaigāšana - slimība, slimība, nekas vairāk kā slimība.
nesen sastrīdējos ar vienu kam drausmīgi nepatika, ka es pateicu, ka Cēlans apstrādāja savu koncentrācijas nometnes pieredzi tādā veidā, kas nebija savienojams ar dzīvību, un tas cilvēks sāka kliegt - ko tu te poetizē, viņš noslīcinājās, jo viņam bija šizofrēnija. tevi nemulsina tā radikālā klasificēšana?
[User Picture]
From:[info]begemots
Date:May 8th, 2011 - 01:34 pm
(Link)
Pag, no evolūcijas teorijas viedokļa homoseksuālismam taču jānonāk strupceļā tikai tad, ja tam ir ģenētisks cēlonis.

Citādi, ja pastāv kaut kāds vides faktors (vai nu kultūras vai fiziskais vai kāds), kas veicina homoseksuālismu, tad šī tendence var mierīgi turpināties, cik vien ilgi pastāvēs šis vides faktors.

Interesanti arī, ko varētu nozīmē jēdziens "pārāk strauja evolūcija" dzīvnieku pasaulē, kur arī ir sastopama homoseksuāla uzvedība.
Powered by Sviesta Ciba