Comments
piecgraudu putra taču ir veselīga dzīvesveida stūrakmens
From: | pikaso |
Date: | March 18th, 2008 - 10:00 am |
---|
| | | (Link) |
|
stūrakmens ir 20 min vārītas + piens klāt pilngraudu īstās auzu pārslas, nevis tie uzlejamie sūdi, kas tieši pēc tā arī garšo.
| From: | teja |
Date: | March 18th, 2008 - 10:02 am |
---|
| | | (Link) |
|
parasti ēdu pilngraudu auzu pārslas, bet kāpēc tik ilgi jāvāra? es vnk ar karstu ūdeni un viss, mīkstas tāpat paliek.
| From: | kemune |
Date: | March 18th, 2008 - 11:45 am |
---|
| | | (Link) |
|
mīkstas vēl nav gatavas, ja pavāra, tad ir pavisam cita garša putrai, un noteikti pienā
| From: | teja |
Date: | March 18th, 2008 - 12:38 pm |
---|
| | | (Link) |
|
nē, nē, piens ir pilnīgi izslēgts, man pat no piena pie kafijas citreiz uz augšu rauj.
From: | pikaso |
Date: | March 18th, 2008 - 03:17 pm |
---|
| | | (Link) |
|
var arī bez piena.
[turklāt to pienu tur nemaz tik traki nejūt.]
| From: | teja |
Date: | March 18th, 2008 - 10:01 am |
---|
| | | (Link) |
|
TOSHNOTA bļe
tur ir iekšā kaut kādi mazi glumi graudiņi, believe me, ēdu šodien jau otri porciju.