atmiņas par domām

Previous Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry
12:16 am:

Comments

[User Picture]
From:[info]teja
Date:March 18th, 2008 - 10:02 am
(Link)
parasti ēdu pilngraudu auzu pārslas, bet kāpēc tik ilgi jāvāra? es vnk ar karstu ūdeni un viss, mīkstas tāpat paliek.
[User Picture]
From:[info]kemune
Date:March 18th, 2008 - 11:45 am
(Link)
mīkstas vēl nav gatavas, ja pavāra, tad ir pavisam cita garša putrai, un noteikti pienā
[User Picture]
From:[info]teja
Date:March 18th, 2008 - 12:38 pm
(Link)
nē, nē, piens ir pilnīgi izslēgts, man pat no piena pie kafijas citreiz uz augšu rauj.
From:[info]pikaso
Date:March 18th, 2008 - 03:17 pm
(Link)
var arī bez piena.
[turklāt to pienu tur nemaz tik traki nejūt.]
Powered by Sviesta Ciba