P.O.S. ([info]teenage) rakstīja,
@ 2006-07-11 00:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:i`m sorry
Mūzika:adams

...
katrs tavs texts, katrs vaards ko pasaki grauzh kaa pipari pushumos.. kaapeec es nevaru taa vienkaarshi tevi palaist? palaist pie visiem velniem, ljaut tev taisiit savas kljuudas, vilties dziivee un cilveekos.. kaapeec es nevaru ljaut tev dziivot?
taapeec, ka es Tevi miilu. lai cik egoistiski tas arii neskanetu. shkjiet vieglaak ir paciest taas sveloshaas saapes, nekaa dziivot ar domu, ka tavaas aciis vareetu buut asaras.. kaut arii piparu trauks ir tieshi tavaas rokaas.
visi shie padomi, situaaciju analiizes skatoties no malas un ne suuda nezinot.. Liizhu, piedod, bet sheit tev nav jaalien! taa nav tava dariishana, nenosodi to, par ko tev nav daljas!!!
gribas aizmirsties, citos apskaavienos.. lai cik gljeevi tas nebuutu.. tavos es nevareetu, pat ja Tu piedaavaatu. vienkaarsi nevareetu, taapeec, ka par daudz miilu. vai taapeec, ka esmu par vaaju, lai Tevi peec tam vareetu atlaist.
piedod, bet shodien es nevaru buut tavs draugs. es nevaru, kaut man jaavar. kaut tikai taapeec, lai pacenstos nosargaat Tevi no visiem vinjiem, kuri to vien gaida, kad varees tikt tev klaat. piedod..



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?