tantuks ([info]tantuks) rakstīja,
@ 2004-08-14 23:17:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Tallina
Biju uz 2 dienaam Tallinaa, aivakar veelu vakaraa atgriezos. Nu nez, pusdienu pavazaajies pa vecpilsetu, a peec tam tikai staigaa pa pabiem. Dariit tur iipashi nav ko. Ja nu vieniigi esi nenormaals muzeju fans, tad staigaat pa tiem nonstopaa var 3 dienas.
Nenu, kompaanija man bija labu labaa. :) un kas to buutu domaajis - pat vienu latvieshu meiteni satiku. Nu moins! Bet visi siikie, za to aardaas kaa nenormaali. Tas, ka gaajaam vislaik uz statoilu "uzpildiities" ar alu un/vai sidru - ir fignja, saliidzinaajumaa ar vinju dziireem ikdienaa. :)

Bet tai Hell Hunt krogaa bija baigi labie chicken wings. :)
Un pankuukas ar zemenju ievaariijumu un saldzhu arii. Tik tas, kameer taas ogas salasa, miiklu uztaisa un sacep, baigi ilgi gaidiiju. :)

Koroche, Tallina ir laba tikai tusinjiem.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]psycho
2004-08-15 01:11 (saite)
Ja esi viir. dzimuma paarstaavis tad tusinji tur nav iipashi labaaki kaa Riigaa, jo (kaa aju visiem zinaams) sievieshu dzimtes paarstaaves tur neizceljas ar iipashu dailjumu, taapeec uz Tallinu, manupraat, ir veerts braukt tiaki tad ja gribi kaadu dreebes gabalu nopirkt, jo izveele tur ir nedaudz lielaaka nekaa pie mums.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]tantuks
2004-08-15 03:57 (saite)
Alus tur ir pietiekami labs un garshiigs, lai peec paris stundaam visas beibes liktos burviigas. :)
Bet, ja paskataas linu apgjeerbus, tad nekaa taada baigi krutaa tur nav, vienveidiiba nenormaala, bet ar lielaam cenu atshkjiriibaam centra un necentra veikalos. Riigaa lins ir daudzveidiigaaks, un kaut arii maakslinieku gatavotaa produkcija daargaaka, taa tomeer ir arkaartiigi origjinaala.

Bet nokosties tur var riktiigi tomeer.
Nu nez, ja tev vieteejaas tallinietes nepatiik, tad ej tur, kur aarzemnieces tusee, jo vinju tur ir shausmiigs daudzums. :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?