ny ([info]ny) rakstīja,
ideja par juurniekiem man patiik...
It iipashi ja to panjem rakursaa - vinji ir dziives juuru saplosiiti un tad atgriezhas pie savaam sievaam, lai vismaz vienreiz gadaa noklausiitos paaris Oasis albumus un sanjemtu sashutumu pilnas emocijas par Be Here Now dziesmu dziedaashanu, omleshu ne-saals kritizeeshanu, aizbraukshanu pirms atdoti 3,5 lati (shame on you KV), norveegju puiku aizmirshanu, Muuzikas Saules fotograafiju skatiishanu, veseliigu prieku par kokteili, kuram druscinj pieshauts klaat kaut kaads nieks, Pikas supertorti ar taam tur figuraalajaam sveciiteem, kas garsho tikpat labi kaa RIMI torte par 3,50 Ls kilogramaa (maaminja teica - puisiit, nedziedi Oasis dziesminjas, kas eed gardo RIMI torti), jaukas atminjas par Skelliju puikaam pirms gada Stokholmaa...
Un mazo bonusinju ar Gjirtu Rozentaalu uz Frikas veedera!
citeejot Piku garden party sakaraa - ai, tik jauki, tik jauki... (njemot veeraa, ka neviens pat negrasiijaas puikas mest aaraa no dziivoklja, pat ja tiek pavalkaata SK apakshvelja).
Nav ne mazaakaas nojausmas, ko dara citi iistie puikas, kurus atkal plosa dziives veetras, tachu kjermenja sagurums ny nav pagaidaam veel apciemojis.
Gribu Ziemassveetkus, Njujorku un Vanu Morisonu Lisabonas lidostaa...
Vismaz uz Romu - Feliinii Romu...
Respect Raganaam!!!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?