pēc definīcijas skumja ([info]surprise) rakstīja,
@ 2009-03-13 23:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
cik mierīgi sanāca.. pat aprunājāmies iekš skype. biju domājusi gan tikai aizsūtīt dziesmu un viss. jau kādu nedēļu stāvēja, vislaik piemirsu, ka jāaizsūta. dziesma gan bija veiksmīgi paspējusi pazust, teici, ka nekur nesteidzies. un sāki stāstīt, kā Tev šodien gājis. šššš.. Jautāji, kā man, kas jauns. Ššššš. Nebiju gaidījusi tādu runāšanu. Pats izrādīji iniciatīvu. Necenšos Tev pārāk daudz ko jautāt, jo man ir bail uzstāt, bail Tevi nomākt, jo - kā saprotu - tā nomākšana ir viens no iemesliem, kāpēc neesam vairs vienā veselā. Tev vajadzēja brīvību. Devu. Ja vēlēsies, runāšu ar Tevi. Bet nemēģināšu par katru cenu "kas, kā, kāpēc tā". Netipiski man, ne? Taču vienmēr tā uztraucos par Tevi, vienmēr. Laiks rādīs, kā būs.
Šodien esot bijis ne darbā, bet skolā. Nokārtot parādus no nedēļas, kad slims nogulēji mājās. Tā gan. Ticu. Cerams, ka nokārtoji sekmīgi.
Man pietrūkst Tevis, bet nevaru un nedrīkstu to skaļi paust. Ar Tevi ir miers.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]snif
2009-03-14 00:16 (saite)
labi. es vienkarshi uzdoros shim te cibaa, bet ir ta baigi, nezinu, vai cilvekiem ir vienadi vai tikai lidzigi sajutaas sakrist, bet jebkura gadijumaa kaut kaa atbilstoshi ietverts dziesmaa SKUNK ANANSIE-Hedonism. laikam jaliekas miera un japarstaj lasit sveshas atzishanaas sev.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]surprise
2009-03-18 19:59 (saite)
ai, nē, šis nedrīkst būt nekas svešs, neprivatizēju "teikto". vienkārši šādi paliek vieglāk, ja kādam pastāstu. un kāds varbūt izlasa. izrunāt visu ārā, lai mazāk trauksmes.
dziesmu tūlīt noklausīšos.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?