Krānjānis Teļpišlācis ([info]suds) rakstīja,
@ 2022-01-21 06:24:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Wooow, laikmetīgo dzejniek-amatierpsihololog, lēnāk par tiltu! Protams, liels paldies, ka savā kreatīvā vairs neiekļauj nefolka bijušo draudzeņu darbavietu telefonnmurus, bet, vecīt, turpinot izģērbt nefi šādā ķermeni un apziņu reibinošā ātrumā, tu, gļēvā, anonīmā lupata, panāksi, ka viņš vēl ņems un atzīs savu kapitulāciju L C L K (Lielajā Cibas Lohu Karā), jo, skaties, Multimegakrānsuņpumpimps arī jau pa pusei druškai zem tupeles, un viens nebūs karotājs, jo cik VAR, vai ne?

Nefolkam (piedod, nerakstu "es/man", jo [info]suds jau esi tu ;) nav iebildumu to atzīt kaut vai uz vietas un tagad. LCLK plašākās stratēģijas Piektās un pēdējās fāzes nominālais iznākums, vismaz kopš decembra vidus, ir KAPITULĀCIJA, jebšu ne viss LCLK ir noritējis pēc plāna: piemēram, proverbiālās Ziemassvētku kaujas kaut kā organiski pašas no sevis pārcēlās no okcidentālajiem uz krievu ziemīšiem, bet tās jau ir detaļas, jo tāpat pēdējais laiks kapitulēt un atzīt, ka šie normīši, snoufleiki, kriptomietpilsoņi, resnie inceļi un 120+ kilo princeses, kas apvainojas par jokiem, ir PELNĪJUŠI kā KOVID-19, tā visus tos lohus, pret kuriem nefis šo sarkasma un satīras krustagājienu suzsāka vienatnē, sagaidot negaidīti minimālu pozitīvo fīdbeku un beigās pat naidu.

No vienas puses, ciba ir zināmā mērā delivered no pišjāņa un lielā mērā triju galveno kovidiotu aktivitātes tajā tagad ir noplakušas par 2/3, bet var jau būt, ka tas ir pārspīlējums, jo, no otras, pašlaik Latest Posts, kas ir tikai viens, tiesa, populārākais no simtiem tūkstošiem iespējamo cibas fīdu, jau kuro mēnesi ir kļuvis nenormāli interesants un vairs necieš no adekvāta bardaka, haosa un sviesta trūkuma. Šajā ziņā uzvara ir acīmredzama. Un tos orkus un hitlerus neaizmirsīs neviens... Jo viņi jau nekur nepazudīs, vismaz ne, pavisam.

Plot twist. Mūsu uzmanību beidzot ir piesaistījis tas psihodēlisko kaķu licējs [info]bh, kurš, tavu brīnumu, kā izrādās, ir superodiozais un agresīvais Latvijas Twitter karojošais kovidiots #1 BlackHalt un, wow, izrādās, tikai septītais cibiņš pēc kārtas. Viņš te dara kaut ko nesaprotamu (katru nakti parādās apmēram tie paši attēli, kam vēlāk mainās publicēšanas laiks), bet Twitera acīs sāka lēkt pašā pandēmijasnau psihozes sākumā un, visai ticams, varētu būt viens no banotākajiem tipiem Latvijas tvitersfērā.

[info]bh, what's your agenda here, cunt? You're obvs lox who will be doxxed (and now we know 1/2 of your Latvian SSN), but are you anonanymous virinātājs/kratītājs/lācis too?

EU, BLACKHALT, PIMPI, PIS ATPAKAĻ UZ TVITERI, [info]suds!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
(komentārs tiks paslēpts)
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?