Journal    Friends    Archive    User Info    memories
  Tātad:: Jauns | FriendsofFriends | Visi |
Tēmturi:: kino | ēst |

saulaina -

17. Aug 2016 15:52 32 raksta - ir domaPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

No:[info]krii
Datums:17. Augusts 2016 - 18:03

Re: nu labi, nesaaksim atkla, BET

(Link)
1)Starp "bezgala laimīgs" un "visnotaļ apmierināts ar dzīvi" ir būtiska starpība; otros varu uzrādīt vairākus, to skaitā atraitņus, kuriem bērna otrs vecāks nekādi nevar palīdzēt, pat ne ar tiesas spriedumu; arī neatraitņus, bet pilnībā apcirstiem kontaktiem - pilnīgāk nekā Tavā gadījumā.

2) Manā paziņu lokā ir gadījumi, kad dzīve ar sūdīgu lauleni (ne tikai bērna tēvu, bet arī māti) ir tikusi pārtraukta un neatgriezeniski apcirsta saknē, vecākam kļūstot par 100% vientuļo vecāku un atzīstot, ka dzīves kvalitāte ir nepārprotami uzlabojusies. Resp., būt vientuļajam vecākam noteikti ir labāk, nekā būt daļai no vecāku pāra, kurā otra puse ir dzērājs, narkomāns, varmāka, pedofils, kriminālnoziedznieks vai azartspēlmanis.

3) Man nebūtu nekas iebilstams pret Tavu vēstījumu "būt vientuļam vecākam ir grūti", ja Tu a) visu laiku nepītos pretrunās, paralēli uzsverot gan to, cik daudz esi guvusi, tieši pateicoties šim statusam un vienlaikus gribot tikt žēlota par visu, kas ar to saistās - nu tad izlem: vai tevi jāapbrīno, vai jāžēlo? - abus reizē nevar; b) nepretstatītu sevi visām citām grupām un viņu problēmām.