Journal    Friends    Archive    User Info    memories
  Tātad:: Jauns | FriendsofFriends | Visi |
Tēmturi:: kino | ēst |

saulaina -

6. Sep 2013 13:27

Esi delikāta, bet maksimāli patiesa!

Tu vari būt arī romantiskās situācijas pavēlniece - nu padomā, ja tu piezvanīsi savam vīrietim un erotiskā balsī čukstēsi, ka mājās viņu gaida romantisks pārsteigums, viņš vēlēsies ierasties nu vismaz ar ziediem un pudeli vīna.

Atceries savu vīrieti «paglaudīt pa spalvai». Tas taču tik ļoti viņiem patīk. Ja slavēsi viņu un izteiksi savam vīrietim komplimentus, viņš jutīsies apmierināts ar dzīvi un vēlēsies, lai arī tu tāda būtu!

Romantiku ievies arī jūsu seksuālajā dzīvē.
Kā tu vari zināt, ka viņam nepatiks sveču gaisma, ēterisku eļļu aromāti, mūzika?...

Atceries par savu mājas apģērbu. Vīriešiem īpaši nepatīk, ja ikdienā redz savu sievieti treniņbiksēs un T-kreklā. Ar laiku tas zemapziņā iekodē - tā taču ir mana sieva, viņai taču pašai nepatīk pucēties gultā un mājās, kāpēc man uzstāt...

1 raksta - ir domaPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

No:[info]helvetica
Datums:6. Septembris 2013 - 14:17
(Link)
Esi delikāts, bet maksimāli patiess!

Tu vari būt arī romantiskās situācijas pavēlnieks - nu padomā, ja tu piezvanīsi savai sievietei un erotiskā balsī čukstēsi, ka mājās viņu gaida romantisks pārsteigums, viņa vēlēsies ierasties nu vismaz ar ziediem un pudeli vīna.

Atceries savu sievieti «paglaudīt pa spalvai». Tas taču tik ļoti viņām patīk. Ja slavēsi viņu un izteiksi savai sievietei komplimentus, viņa jutīsies apmierināta ar dzīvi un vēlēsies, lai arī tu tāds būtu!

Romantiku ievies arī jūsu seksuālajā dzīvē.
Kā tu vari zināt, ka viņai nepatiks sveču gaisma, ēterisku eļļu aromāti, mūzika?...

Atceries par savu mājas apģērbu. Sievietēm īpaši nepatīk, ja ikdienā redz savu vīrieti treniņbiksēs un T-kreklā. Ar laiku tas zemapziņā iekodē - tas taču ir mans vīrs, viņam taču pašam nepatīk pucēties gultā un mājās, kāpēc man uzstāt...