Journal    Friends    Archive    User Info    memories
  Tātad:: Jauns | FriendsofFriends | Visi |
Tēmturi:: kino | ēst |

saulaina - 2012

30. Dec 2011 09:19 2012

http://www.apollo.lv/portal/news/articles/260297

* Strēlnieks:

Panākumi gaidāmi tad, ja būsi disciplinēts, kas Strēlniekam nemaz nav tik viegli. Atbildības sajūta tevi nedaudz nospiedīs, un kaut arī kopumā tas nav tev vēlams, tomēr reizēm ir nepieciešams, lai dzīvē virzītos uz priekšu. Gada sākumā liktenis tev sagādās dažus šķēršļus, un tici, ka ir vērts tos pārvarēt! Toties, ja padosies un novērsīsies, iespējams, nesaņemsi augstāko spēku labvēlību. Ja būsi komunikabls un atvērts, visticamāk tev izveidosies kontakti ar ietekmīgiem cilvēkiem, kas tev tālāk palīdzēs virzīties uz priekšu dzīvē. Noderīgas būs arī attiecības ar bijušajiem sadarbības partneriem vai draugiem, kuri pēkšņi ienāks tavā dzīvē, pat, ja pats nemeklēsi kontaktus ar viņiem. Nauda tavā maciņā ienāks, bet tik pat ātri arī aizies, jo sevišķi, ja tev ir bērni pusaudžu vecumā. Partnerattiecībās mainīgs stāvoklis, iespējams, stabilitātes nebūs. Tai pat laikā, pat šķiršanās gadījumā nevajadzētu pārdzīvot, jo kā mēdz teikt - vieta jau tukša nepaliks! Veselība būs atkarīga no tā, vai nepārstrādāsies.

STRĒLNIEKS Gada pirmās puses devīze varētu būt: "Atklāj sevi no jauna!" Strēlnieks var ļauties izaicinājumiem un uzdrošināties pievērsties vērienīgu projektu īstenošanai. Tas gan nenozīmē, ka var ļauties azarta vilinājumam un iesaistīties finansiālās avantūrās. Veidojot karjeru, jābūt ļoti tālredzīgam. Lai tiktu pie kārotā amata, vajadzēs atkāpties garākam ieskrējienam un bruņoties ar pacietību. Izšķirošais izrāviens varētu būt vasarā. Gada otrajā pusē vajadzētu parūpēties par to, lai vairāk laika atliktu ciešākai mijiedarbībai ar tuviem cilvēkiem. Sarunas un viedokļu apmaiņa palīdzēs izvairīties no domstarpībām un muļķīgiem pārpratumiem. Visas kļūdas būs iespējams labot, ja vien būs vēlēšanās. Gada pēdējos mēnešos ziņkārība un zinātkāre Strēlnieku var mudināt meklēt jaunus apvāršņus. Neatsakiet sev šo prieku! Attaisnosies arī garīgie meklējumi.

STRĒLNIEKS

Optimistam un piedzīvojumu meklētājam Strēlniekam 2012.gads nesīs ļoti svarīgus un zīmīgus notikumus. Jums ir lieliska izdevība nokārtot sociālos un profesionālos jautājumus, veikt remontu savā mājoklī, kā arī iegādāties nekustamo īpašumu. Palīdzēsiet saviem vecākiem vai attāliem radiniekiem. Melnā Pūķa gadā Strēlnieku pavadīs veiksme biznesa lietās. Ambiciozie plāni var tikt īstenoti, ja paši būsiet prātīgi.

Veselība
Reāli novērtējiet savas iespējas. Jūsu organisms nav tik ideālā stāvoklī – atrodiet laiku sev! Ja Strēlnieki savas veselības pārbaudes atlicinās uz vēlāku laiku, tad jau vasaras mēnešos kaites un slimības liks par sevi manīt. Stress, bezmiegs, “veco kaišu” saasinājumi – tās būs sekas par Jūsu vieglprātību. Ieteicamas jogas nodarbības, masāžas. Ikdienā lietojiet veselīgu un sabalansētu uzturu.

Karjera
Strēlnieki Melnā Pūķa gadā pamatoti var cerēt uz progresu profesionālajā jomā. Īpaši piesardzīgi esiet oktobrī. Jau gada nogalē tie, kas gribēja mainīt darbu to veiksmīgi izdarīs. Labvēlīgs laiks jaunu zinību iegūšanai būs septembris un oktobris.

Nauda
Racionāla pieejam Strēlniekus nodrošinās ar iespēju saņemt regulārus ienākumus. Esiet modri oktobrī un nepaļaujieties zīlēšanas salonu pakalpojumiem. Jūs lieliski tiksiet galā un spēsiet paši saplānot savas finanses!

Sirdslietas
Melnā Pūķa gadā atcerieties – attiecības ar pretējo dzimumu var būt ļoti trauslas. Pat kopdzīve un ilggadējā pieredze attiecībās nav pasargāta no neveiksmēm un konfliktiem. Esiet īpaši uzmanīgi augustā un saudzējiet savas otrās pusītes. Strēlniekiem jābūt piesardzīgiem šajā mēnesī, jo jaunas iepazīšanās var nenest cerēto. Toties novembris Jums paver iespēju satikt cilvēku, kas ilgi var palikt Jūsu sirsniņā.

5 raksta - ir domaPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

No:[info]nova
Datums:30. Decembris 2011 - 09:28
(Link)
no šī visa sapratu to, ka Baņķis nākamgad grib/prognozē izraisīt demogrāfisko sprādzienu
No:[info]str
Datums:30. Decembris 2011 - 09:32
(Link)
tā jau viņš gribētu gan:)PPP
No:[info]str
Datums:30. Decembris 2011 - 09:33
(Link)
ieliku memorijos, lai pie vajadzības var salīdzināt:)
No:[info]str
Datums:26. Decembris 2012 - 23:44
(Link)
2012 gluži neiekļāvās , bet nākamais būs ar daudz bērniem
No:[info]sirdna
Datums:30. Decembris 2011 - 10:48
(Link)
"Ja būsi komunikabls un atvērts, visticamāk tev izveidosies kontakti ar ietekmīgiem cilvēkiem, kas tev tālāk palīdzēs virzīties uz priekšu dzīvē"

Saki, jāsagādā dupšos lienamās ziepes...