Journal    Friends    Archive    User Info    memories
  Tātad:: Jauns | FriendsofFriends | Visi |
Tēmturi:: kino | ēst |

saulaina - Komentāri


[info]oblica
7. Jul 2009 14:41 Gaileņu terīne ar bekonu

4—6 personām vajadzēs: 500 g gaileņu, 3—4 ķiploka daiviņas, 1 vidēji lielu sīpolu, 0,5 l putna gaļas vai dārzeņu buljona, dārzeņus (kopā aptuveni 500 g): burkānus,sviesta pupiņas,spinātus,sparģeļus; 1 ēdamk. sviesta, 1,5 ēdamk. (bez kaudzes) želatīna, sāli, piparus (pēc garšas), 4—6 bekona šķēles
Uzbriedina želatīnu. Novāra pusmīkstus burkānus. Noblanšē sparģeļus. Sakarsē sviestu un tajā apcep gailenes, pievieno ķiplokus, sīpolus. Pēc tam klāt liek arī burkānus. Saceptos dārzeņus kārto traukā kopā ar sparģeļiem. Uzbriedināto želatīnu pievieno buljonam un pārlej dārzeņiem un gailenēm. Atstāj, lai sarec.
Pasniedz ar saceptām bekona šķēlēm.

Read Comments

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.