Journal    Friends    Archive    User Info    memories
  Tātad:: Jauns | FriendsofFriends | Visi |
Tēmturi:: kino | ēst |

saulaina -

30. Dec 2008 22:49

surogātmātes- tas pats outsourcings vien esot

6 raksta - ir domaPrevious Entry Add to Memories Tell A Friend Next Entry

Comments:

No:[info]petrovichs
Datums:31. Decembris 2008 - 00:42
(Link)
Sānsolis - arī ;-)
No:[info]illumine
Datums:31. Decembris 2008 - 11:17
(Link)
Tā ir jā, man Maskavas dzemdniecības institūta endoskopijas nodaļas vadītājs stāstīja kādi viņiem gadījumi tagad, piemēram: sievietei viņas pirmais bērns aizgājis bojā, viņai tagad viens pašai ar IVF ielikts un divām surogātmātēm katrai pa divi. Rezultātā viņai būs tādi kā neidentiskie piecīši. Visi būs ar ~1 mēneša intervālu. Zinot jau cik ļoti grūti ir ar dvīņiem tikt galā, būt ar 5... bet acīmredzot tik turīgi, ka būs katram sava aukle un bērni būs kā būs.
Un tad vēl pēdējā laika modes kliedziens Maskavā - bērnus neiznēsāt pašām, bet uzticēt surogātmātēm, jo kā tā, ķermenis vairs nebūs tik tvirts un skaists un 9 mēneši par ilgu un vispār.
Savukārt par pašām surogātmātēm stāstīja, ka ir viena kategorija, kas no tā vien dzīvo, ņem par to naudu, teica gan arī ka nauda neesot īpaši liela, līdz ar to objektīvi izdzīvot uz tāda rēķina īsti nevar. Bet vēl esot vesela milzīga datubāze ar sievietēm, kas ir ar mieru būt par surogātmātēm bez maksas, bet ar vienu nosacījumu - ja sieviete tiešām nevar iznēsāt pati, ir bijusi izņemta dzemde vai tml. Tāds ir šo sieviešu labdarības veids.
No:[info]str
Datums:31. Decembris 2008 - 11:23
(Link)
nu mazliet jau slimīgi gan no vienas, gan no otras puses...
No:[info]illumine
Datums:31. Decembris 2008 - 11:31
(Link)
Jā, bet piemēram pirmajā gadījumā iespējamās alternatīvas - depresija, nevēlēšanās dzīvot utt. Cilvēks ir atradis ar ko būt nodarbināts un savā ziņā jau tas ir pareizi. Varbūt vienīgi jau ar vienu bērnu būtu ļoti gana ;) Un pareizāk varētu arī būt adoptēt kādu no tiem simtiem bērnu, kas dzīvo bērnunamā. Bet katra brīva izvēle, ja cilvēks ir ar mieru maksāt 2 surogātmātēm, visus IVF izdevumus trim cilvēkiem un uzturēt vēl 5 aukles, tā jau ir viņa paša brīva izvēle.
Bet otrajā gadījumā - bija sagaidāms, ka agri vai vēlu tas notiks.
No:[info]str
Datums:31. Decembris 2008 - 11:40
(Link)
nu vnk pasaule iet uz galu....
No:[info]illumine
Datums:31. Decembris 2008 - 11:42
(Link)
Viņa iet uz galu jau no paša rašanās brīža. Tas tā pat drusku loģiski ir :)