Journal    Friends    Archive    User Info    memories
  Tātad:: Jauns | FriendsofFriends | Visi |
Tēmturi:: kino | ēst |

saulaina - Komentāri


[info]illumine
31. Dec 2008 11:17

Tā ir jā, man Maskavas dzemdniecības institūta endoskopijas nodaļas vadītājs stāstīja kādi viņiem gadījumi tagad, piemēram: sievietei viņas pirmais bērns aizgājis bojā, viņai tagad viens pašai ar IVF ielikts un divām surogātmātēm katrai pa divi. Rezultātā viņai būs tādi kā neidentiskie piecīši. Visi būs ar ~1 mēneša intervālu. Zinot jau cik ļoti grūti ir ar dvīņiem tikt galā, būt ar 5... bet acīmredzot tik turīgi, ka būs katram sava aukle un bērni būs kā būs.
Un tad vēl pēdējā laika modes kliedziens Maskavā - bērnus neiznēsāt pašām, bet uzticēt surogātmātēm, jo kā tā, ķermenis vairs nebūs tik tvirts un skaists un 9 mēneši par ilgu un vispār.
Savukārt par pašām surogātmātēm stāstīja, ka ir viena kategorija, kas no tā vien dzīvo, ņem par to naudu, teica gan arī ka nauda neesot īpaši liela, līdz ar to objektīvi izdzīvot uz tāda rēķina īsti nevar. Bet vēl esot vesela milzīga datubāze ar sievietēm, kas ir ar mieru būt par surogātmātēm bez maksas, bet ar vienu nosacījumu - ja sieviete tiešām nevar iznēsāt pati, ir bijusi izņemta dzemde vai tml. Tāds ir šo sieviešu labdarības veids.

Read Comments

Reply

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.