pkksbavgvukcor

« previous entry | next entry »
Friday Aug. 10th, 2018 | 10:00

Piesmēķēta kafejnīca, kurā studentu bariņš ar vīna glāzi vienā un kūpošu cigareti otrā rokā aizrautīgi diskutē par filozofiju un mākslu; bibliotēkas smēķētava, kurā dzimst draudzība uz mūžu; bāls, izkāmējis puisis, kas drudžaini smēķē neatraujot acis no viņas logiem. Tās ir ainas no aizmirstībā nogrimuša laikmeta. Vietā ir stājušies muskuļoti, brūni iedeguši “mūžīgie jaunieši” ar perfektu ādu un svaigi spiestas dārzeņu sulas glāzēm rokās. Viņi runā par modernākajām diētām, masāžām un treniņu grafikiem. Veselīgs dzīvesveids ir veiksmes ideoloģija, bet tā principu neievērošana - kauna zīme.

link | comment | memorize


Comments {4}

***

from: [info]ninona
date: Friday Aug. 10th, 2018 - 13:13
link

Šodien pilsētas parkā uz soliņa redzēju jaunu vīrieti lasām grāmatu. Ziņkārībā cieši ieskatījos grāmatas vākā, un tavu vilšanos - tas nebija pat kaut kāds vienkārši sūds, bet gan grāmata par smūtijiem...

reply


Zum

***

from: [info]zum
date: Friday Aug. 10th, 2018 - 14:21
link

Graamatu lasiisana nevaid mirusi. Stambulaa slepenajaa teejniicaa aiz Sultana kaplicas, jaunietis pustumsaa pie blakus galdinja lasiija graamatu. Es briiniijos, kaa vins ielu lampu gaismaa vipaar kaut ko redz.

reply


Emotions

***

from: [info]rubija
date: Friday Aug. 10th, 2018 - 19:32
link

Tu esi sācis iet uz fitnesa klubu?

reply


krēpjlācis

***

from: [info]nistagms
date: Saturday Aug. 11th, 2018 - 12:45
link

haha, es arī izlasīju to rakstu. beigās likās pārāk garš. atceries - 8h darbam, 8h miegam, 8h atpūtai!

reply