Posted on 2008.12.05 at 13:33
Deģenerāti,

Internetā kāds pidarass ir palaidis vienu no tiem mobīlajiem video, kur 5min ar āmuru līdz nāvei sist un ar skrūvgriezni spīdzina vienu džeku mežā,
tas video ir reizes 5x more fucked up kā tie video, kur islamisti griež nost galvas amīšiem vai krieviem, es neesmu skatījies, bet tikai lasījis dahuja komentārus kā

OMFG!!!! I thought I had seen everything.. like ive seen those vids b4.. seen the fucking horror vids on jj.am n shit like that b4.... seen all the nasty ass vids on the internet.. everything... and nothing has had me even close to squemish or anything....

BUT FUCK!!! holy shit, nobody watch that video.. seriously

So, just a friendly warning, ja nu kāds ir kā "es esmu nenormāli kruts (atsladēts) harr harr un skatīšos un ēdīšu vīnogas! Bring it on!"

Just dont

Comments:


[info]safe at 2008-12-05 14:13 (Linkz)
forši, ka tur viena vainīgā tētis pasaka - nesaprotu kapēc mans dēls atzinās kā vainīgais. viņš nekad neko tādu nevaru izdarīt, viņu noteikti piespieda, tas ir safrabricēts. -
jā, dēls gribēja būt stilīgs savējo vidū un izvēlējās nevis sākt pīpēt, bet nosist cilvēku ar āmuru bļe ...
__________________
[info]spiritualized at 2008-12-05 14:22 (Linkz)
21 cilvēku
[info]elfz at 2008-12-05 14:26 (Linkz)
Oh fuck. Unsee, please. Noskatīties (bet es līdz galam bez pārtīšanas nevarēju) var vienīgi izmetot no galvas domu par to, ka tas tur ir cilvēks, un pasarg dies neiedziļinoties.
__________________
[info]spiritualized at 2008-12-05 14:29 (Linkz)
Es tak teicu neskaties, ja vēl ar skaņu tad ir vēl lielāks psc
Princese Zeltīte
[info]elina at 2008-12-05 14:49 (Linkz)
es gribu noskatīties, kur ir links?
[info]elfz at 2008-12-05 15:05 (Linkz)
ync, bet tu pati neapzinies, ko lūdz.
__________________
[info]spiritualized at 2008-12-05 15:30 (Linkz)
nav linka
(Anonymous) at 2008-12-05 20:30 (Linkz)
Kas googlē, tas atrod.

Bet nu principā, tas video ne tuvu nav no skarbākajiem. Kaut vai tādēļ, ka no upura nav redzamas praktiski nekādas emocijas. Vienkārši ap šo sacelts haips, tādēļ tagad visi skatās un šausminās, jo neko tādu nav redzējuši.
kjiegjels
[info]kjiegjels at 2008-12-06 04:27 (Linkz)
Man šausmīgi liekas pat tas, ka tante uz ielas paklūp un viņai izbirst apelsīniņi pa ielu :( Vai arī pelīte slazdā :(
(Anonymous) at 2008-12-06 19:16 (Linkz)
Tu esi ultra skarbais džeks
Jēzus līgava
[info]nenormaaliigaa at 2008-12-05 21:56 (Linkz)
Jocīgs piegājiens Tev, cienītais, kā pasargāt savus draugus no šī video skatīšanās.
Parasti jau tad, ja vēlas kādu pasargāt no kaut kādas informācijas, par to vienkārši noklusē, nevis noliek bērnam priekšā čipsus, kolu, konfektes un pasaka - neēd, jo tas ir neveselīgi.
(Anonymous) at 2008-12-06 19:15 (Linkz)
Es jau neesmu norādījis linku uz video..
Jēzus līgava
[info]nenormaaliigaa at 2008-12-07 12:37 (Linkz)
ou, komon! Cilvēki, kas lasa šo blogu, lielākoties neuzdod elementārus jautājumus "pajautā" - they just go and google it. :)
jebemots
[info]jebemots at 2008-12-06 22:44 (Linkz)
Precīzāks salīdzinājums būtu: noliek priekšā bulciņu un saka - tur ir ieceptas suņu kakas. Tie kas zina, ka tā mēdz gadīties (ka internetā ir sick shit), neaiztiek, bet tie, kas domā "vai tad nu tik traki varētu būt?" un tie, kam tādas lietas patīk, pamēģina.
Jēzus līgava
[info]nenormaaliigaa at 2008-12-07 12:34 (Linkz)
Salīdzinājums nemaina pašu mana komentāra būtību - ja kāds tiešām vēlas citus pasargāt no kaut kā nevēlama, tad viņš par šo nevēlamo runā labāk mazāk nekā vairāk (vai nerunā nemaz).
Es domāju, ka spiričulaizd varētu būt gana zinošs cilvēku psiholoģijā, lai saprastu, ka "kids, don't ever repeat this at home alone" uz absolūto cilvēces vairākumu iedarbojas pretēji. To pierāda arī lielākā daļa komentāru zem šī posta - cilvēki izdarījuši tieši pretējo - mēģinājuši video noskatīties.
jebemots
[info]jebemots at 2008-12-07 13:44 (Linkz)
whatever

Noskatīsies, pēc tam varbūt ticēs, ka, ja saka, ka ir slikti, tad ir slikti.
Jēzus līgava
[info]nenormaaliigaa at 2008-12-07 14:35 (Linkz)
Labi, es sapratu - Tu ļoti centies aizstāvēt spiritualized (varbūt viņš pat ir Tavs draugs), ļoti mīļi un lojāli no Tavas puses, tiesa, jāsaka, ka es gan necentos viņam uzbrukt, es tikai pamanīju, ka viņam ir oriģināla pieeja savu draugu sargāšanai no nevēlamām lietām. Šķiet gan ka Tev tā ir līdzīga, ja jau tik ļoti dedzīgi aizstāvi (nedomāju, ka Tu akli mestos kādu aizstāvēt, ja vien pats neatbalstītu ideju, vai ne?).
Vai Tavi draugi ar mazohisti? I mean - Tavs pēdējais teikums more or less izsaka sekojošo (pieņemsim par līdzību siutāciju): Tu aizved draugu pārgājienā pa kalniem, Jūs ejat pa kalnu ceļu, un Tu uzsauc "EU, pa labi neskaties, tur ir aiza!" Draugs :"KUR?!" - un paskatās pa labi, zaudē līdzsvaru un iegāžas aizā. VIss, ko pasaki Tu ir "HAA-HAA, es taču teicu - aiza! Muļķis, ka neklausīji!". Protams - ļoti audzinoši - iespējams, Tavs draugs Tevi ļoti cienīs, ka esi viņām devis mācību turpmāk būt gudrākam.
Lai gan faktiski - es ar spiritualized sākumā runāju nevis par draugu audzināšanu, bet par draugu pasargāšanu. Ja man sanākt būt ar draugiem kopā bīstamā kalnu pārejā, es priecātos, ja draugs pienāktu no kreisās puses, pasniegtu roku un pavilktu mani nostāk no bīstamās kraujas.
__________________
[info]spiritualized at 2008-12-07 14:07 (Linkz)
Es ticu, ka sheit miit daudz geeki, kas filtree ne tikai klab.lv bet visas iespeejamaas vietnes internetaa un so video gribot negribot kaut kad uzietu, so mans briidinaajums ir vietaa
Jēzus līgava
[info]nenormaaliigaa at 2008-12-07 14:46 (Linkz)
No šāda viedokļa skatoties - jā, Tev taisnība.

Es vienkārši te tā domāju...ja esam pavisam godīgi - cik procentuāli cilvēku vairāk noskatīsies šo video, ja info par to būs izplatīta pēc iespējas vairāk vietās, piemēram, visu geeku blogos, kas viens pēc otra sludina "OMG, neskatieties šo video, es gan noskaītjos, bet JŪS - noteikti neskatieties" :)

Tas ir aptuveni tāpat, ka tas ekonomikas profesors, kas tur pačīkstēja pie sevis par lata devalvāciju, bet policijas "pareizais" izgājiens to visu pacēla nacionālā līmenī, tauta stresā un rauj savus noguldījumus ārā no visām iespējamajām bankām un zeķēm. I mean - just būsim līdz galam godīgi, darot kaut ko nosacīti labu - vai tas nav īslaicīgs pašlabums, pēc kura x skaits cilvēku (un vēlāk tai skaitā "labā" darba darītājs) cieš? Būvēt vai graut - katra paša ziņā. Neviens jau cits mūs netiesās, kā vien katrs sevi pats. (Ceru, Tu nejūties, ka es Tevi tiesāju, jo man noteikti nav ne tādu tiesību, nedz iedomības - man pašai arī pilna pakaļa sūdiem, ar kuriem jātiek galā.)
kjiegjels
[info]kjiegjels at 2008-12-06 04:20 (Linkz)
Peee!!! Tikai ieraudzīju pirmo kadru, kad uzreiz iekšas sagriezās pa miljons grādiem. Es tiešām tiešām tiešām noteikti un nepavisam negribu redzēt, kas notika tālāk. Nesaprotu, kā tādus kropļus zeme nes. Wļē.
Sephiroth
[info]polims at 2008-12-08 16:18 (Linkz)
Stulbai btard. Netraume nabaga liferus ffs! NU labi es gan to video noskatijos bez nekadas raustishanas tikai ar nelabveligu acu skatu(tas tapec ka tur uzdarbojas nevis isti retardi bet kartejie austrumeirpas stiligie vechi!), bet liferus tiesham sitadas lietas var sabiedet!
__________________
[info]spiritualized at 2008-12-08 16:21 (Linkz)
Es arī esmu laifers lol
Previous Entry  Next Entry