Posted on 2008.12.05 at 13:33

Comments:


Jēzus līgava
[info]nenormaaliigaa at 2008-12-07 14:35 (Linkz)
Labi, es sapratu - Tu ļoti centies aizstāvēt spiritualized (varbūt viņš pat ir Tavs draugs), ļoti mīļi un lojāli no Tavas puses, tiesa, jāsaka, ka es gan necentos viņam uzbrukt, es tikai pamanīju, ka viņam ir oriģināla pieeja savu draugu sargāšanai no nevēlamām lietām. Šķiet gan ka Tev tā ir līdzīga, ja jau tik ļoti dedzīgi aizstāvi (nedomāju, ka Tu akli mestos kādu aizstāvēt, ja vien pats neatbalstītu ideju, vai ne?).
Vai Tavi draugi ar mazohisti? I mean - Tavs pēdējais teikums more or less izsaka sekojošo (pieņemsim par līdzību siutāciju): Tu aizved draugu pārgājienā pa kalniem, Jūs ejat pa kalnu ceļu, un Tu uzsauc "EU, pa labi neskaties, tur ir aiza!" Draugs :"KUR?!" - un paskatās pa labi, zaudē līdzsvaru un iegāžas aizā. VIss, ko pasaki Tu ir "HAA-HAA, es taču teicu - aiza! Muļķis, ka neklausīji!". Protams - ļoti audzinoši - iespējams, Tavs draugs Tevi ļoti cienīs, ka esi viņām devis mācību turpmāk būt gudrākam.
Lai gan faktiski - es ar spiritualized sākumā runāju nevis par draugu audzināšanu, bet par draugu pasargāšanu. Ja man sanākt būt ar draugiem kopā bīstamā kalnu pārejā, es priecātos, ja draugs pienāktu no kreisās puses, pasniegtu roku un pavilktu mani nostāk no bīstamās kraujas.
Previous Entry  Next Entry