Posted on 2008.12.05 at 13:33

Comments:


__________________
[info]spiritualized at 2008-12-07 14:07 (Linkz)
Es ticu, ka sheit miit daudz geeki, kas filtree ne tikai klab.lv bet visas iespeejamaas vietnes internetaa un so video gribot negribot kaut kad uzietu, so mans briidinaajums ir vietaa
Jēzus līgava
[info]nenormaaliigaa at 2008-12-07 14:46 (Linkz)
No šāda viedokļa skatoties - jā, Tev taisnība.

Es vienkārši te tā domāju...ja esam pavisam godīgi - cik procentuāli cilvēku vairāk noskatīsies šo video, ja info par to būs izplatīta pēc iespējas vairāk vietās, piemēram, visu geeku blogos, kas viens pēc otra sludina "OMG, neskatieties šo video, es gan noskaītjos, bet JŪS - noteikti neskatieties" :)

Tas ir aptuveni tāpat, ka tas ekonomikas profesors, kas tur pačīkstēja pie sevis par lata devalvāciju, bet policijas "pareizais" izgājiens to visu pacēla nacionālā līmenī, tauta stresā un rauj savus noguldījumus ārā no visām iespējamajām bankām un zeķēm. I mean - just būsim līdz galam godīgi, darot kaut ko nosacīti labu - vai tas nav īslaicīgs pašlabums, pēc kura x skaits cilvēku (un vēlāk tai skaitā "labā" darba darītājs) cieš? Būvēt vai graut - katra paša ziņā. Neviens jau cits mūs netiesās, kā vien katrs sevi pats. (Ceru, Tu nejūties, ka es Tevi tiesāju, jo man noteikti nav ne tādu tiesību, nedz iedomības - man pašai arī pilna pakaļa sūdiem, ar kuriem jātiek galā.)
Previous Entry  Next Entry